Star

22:10: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ (Our Brand is Crisis, 2015). Κωμικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία David Gordon Green, με τους Sandra Bullock, Billy Bob Thorton, Anthony Mackie. Μια ομάδα Αμερικανών συμβούλων δέχονται την πρόκληση να βοηθήσουν τον ελάχιστα δημοφιλή Πρόεδρο της Βολιβίας να επανεκλεγεί. Συνειδητοποιούν, όμως, ότι για επιτύχουν το σκοπό τους θα πρέπει να επιστρατεύσουν τα μεγάλα μέσα. Απευθύνονται στην έμπειρη πολιτική σύμβουλο Jane Bodine, η οποία πείθεται να ηγηθεί της προσπάθειας, παρ’ ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Απέναντι στην Jane θα βρεθεί ο μεγαλύτερος της αντίπαλος, Pat Candy, που θα αναλάβει την προώθηση του πολιτικού τους αντιπάλου.

00:45: ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ (1960). Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Κώστα Χατζηχρήστο, Παντελή Ζερβό, Νίκη Λινάρδου, Τζόλυ Γαρμπή, Λαυρέντη Διανέλλο. Ο Στέλιος Κοντογιώργης, ένας ράφτης που βρίσκεται στην Αθήνα, πληροφορείται από τον θείο του ότι αναζωπυρώθηκε η παλιά βεντέτα που είχε η οικογένειά του με την οικογένεια των Μακρυκωσταίων. Ο θείος του ζητά από τον Στέλιο να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας τον Θωμά Μακρυκώστα. Ο Θωμάς μόλις έχει φτάσει στην Αθήνα και μαθαίνει τα καθέκαστα από έναν συγχωριανό του, ο οποίος του συνιστά να φυλάγεται από τον δήθεν εχθρό του. Οι δυο φιλήσυχοι άνδρες, οι οποίοι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλο, θα συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθούν να αλληλοβοηθηθούν.

 

Epsilon

22:30: Η ΖΗΛΙΑΡΑ (1968). Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Κώστα Καραγιάννη, με τους Ρένα Βλαχοπούλου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Άννα Ματζουράνη, Λαυρέντη Διανέλλο, Καίτη Λαμπροπούλου, Πέτρο Λοχαΐτη, Περικλή Χριστοφορίδη. Μία παθολογικά ζηλιάρα γυναίκα ταλαιπωρεί συνεχώς τον σύζυγό της με τις ατελείωτες ζήλιες της.

 

Mega

00:00: ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ (The Damned United, 2009). Βιογραφικό αθλητικό δράμα, παραγωγής Ηνωμένου Βασιλείου, σε σκηνοθεσία Tom Hooper, με τους Colm Meaney, Henry Goodman, David Roper, Michael Sheen. Το 1974 η Leeds United, κορυφαία ομάδα της Αγγλίας εκείνη την εποχή, προσλαμβάνει για προπονητή τον επιτυχημένο Brian Clough. Ο Brian είναι ορκισμένος εχθρός του προηγούμενου προπονητή της ομάδας, Don Revie, αλλά και του στυλ παιχνιδιού της. Αποφασίζει, λοιπόν, να αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, λέγοντας στους παίκτες πως καλό είναι να ξεφορτωθούν όλα τους τα τρόπαια, διότι κανένα από αυτά δεν αποκτήθηκε με δίκαιο τρόπο. Η Leeds United θεωρείτο μια από τις πιο «βρώμικες» ομάδες στην Αγγλία. Η θητεία του Brian Clough στην ομάδα διήρκησε μόλις 44 μέρες.

 

Alpha

23:00: RAGE (2014). Αστυνομικό θρίλερ δράσης, αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής, σε σκηνοθεσία Paco Cabezas, με τους Nicolas Cage, Rachel Nichols, Max Ryan, Danny Glover, Peter Stormare. Ο Paul Maguire έχει αφήσει πίσω του την αμαρτωλή ζωή. Σε ανύποπτη στιγμή εμφανίζονται «φαντάσματα» από τον πρότερο εγκληματικό του βίο. Άγνωστοι απαγάγουν την μοναχοκόρη του και τον αναγκάζουν να βγάλει το κοστούμι του και μαζί με τα φιλαράκια του να ριχτεί στον βούρκο του υποκόσμου για να βρει τους ενόχους.

***Για τυχόν αλλαγές η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.