Star

21:00: WARRIOR (2011). Αθλητικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Gavin O’Connor, με τους Tom Hardy, Nick Nolte, Joel Edgerton. Ο Tommy Conlon, λιποτάκτης από τους πεζοναύτης και ο μικρότερος γιος του πρώην αλκοολικού μποξέρ Paddy, επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 14 χρόνια, αλλά οι σχέσεις του τόσο με τον πατέρα του, όσο και με τον αδελφό του Brendan είναι διαρρηγμένες. Στην πόλη τους διοργανώνεται ένας αγώνας πολεμικών τεχνών με έπαθλο 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Tommy ζητά από τον πατέρα του να τον προπονήσει για να λάβει μέρος στον αγώνα. Αποφασίζει, όμως, να λάβει μέρος στον αγώνα και ο αδελφός του Brendan. Τα δυο αδέλφια θα βρεθούν στο ρινγκ και εκεί θα βρουν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους.

00:00: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ (Payback, 1999). Αστυνομικό δραματικό θρίλερ δράσης, αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Brian Helgeland, με τους Mel Gibson, Gregg Henry, Maria Bello, Kris Kristofferson, Lucy Liu, John Glover. Μετά από μια παγίδα που του έστησαν ο συνέταιρός του και η σύζυγός του, ένας ληστής, ο Porter, επιστρέφει δριμύτερος για να πάρει την εκδίκησή του.

01:45: TEQUILA SUNRISE (1988). Αστυνομικό δραματικό ρομαντικό θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Robert Towne, με τους Mel Gibson, Michelle Pfeiffer, Kurt Russell. Ένας έμπορος ναρκωτικών και ένας αστυνομικός, οι οποίοι είναι φίλοι μεταξύ τους, διεκδικούν την ίδια γυναίκα.

 

Epsilon

23:00: ΑΝΤΙΓΟΝΗ (1961). Δράμα, ελληνικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Γιώργου Τζαβέλλα, με τους Ειρήνη Παππά, Μάνο Κατράκη, Μάρω Κοντού, Ίλια Λιβυκού. Η Αντιγόνη ζητά από την αδελφή της την Ισμήνη να θάψουν τον ετεροθαλή αδελφό τους, τον Πολυνείκη. Η Ισμήνη, όμως, αρνείται επειδή δεν θέλει να παραβεί τις εντολές του νέου ηγεμόνα των Θηβών και θείο τους Κρέοντα. Παρ’όλα αυτά, η Ισμήνη έχει πάρει την απόφασή της.

 

Mega

00:00: CADILLAC RECORDS (2008). Βιογραφική δραματική μουσική ταινία, αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Darnell Martin, με τους Adrien Brody, Jeffrey Wright, Beyonce Knowles. Η ταινία επικεντρώνεται στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Leonard Chess, ιδρυτή της θρυλικής εταιρείας Chess Records, η οποία έβγαλε σημαντικούς τραγουδιστές της μπλουζ και της ροκ μουσικής.

 

Ant1

00:00: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΙΑΣ (The Manchurian Candidate, 2004). Δραματικό θρίλερ μυστηρίου επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Jonathan Demme, με τους Denzel Washington, Liev Schreiber, Meryl Streep. Ένας βετεράνος του Πολέμου στον Κόλπο πιστεύει ότι έχουν κάνει σε αυτόν αλλά και στη διμοιρία του πλύση εγκεφάλου. Προσπαθεί να προειδοποιήσει έναν πρώην συμπολεμιστή του, που διεκδικεί την αντιπροεδρία των Η.Π.Α., αλλά τον προστατεύει η μητέρα του, επίσης μέλος της Γερουσίας.

 

Alpha

23:45: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ (Spy Game, 2001). Αστυνομικό θρίλερ δράσης, αμερικανικής, γερμανικής, ιαπωνικής, και γαλλικής συμπαραγωγής, σε σκηνοθεσία Tony Scott, με τους Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack. Ένας βετεράνος πράκτορας της CIA έχει μόλις 24 ώρες για να σώσει το νεαρό πράκτορα -τον οποίο εκπαίδευε ο ίδιος-, που συνελήφθη από τους Κινέζους κατά τη διάρκεια μη εγκεκριμένης από την υπηρεσία αποστολής.

 

Ερτ2

21:00: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ (Phoenix, 2014). Δραματική ρομαντική ιστορική μουσική ταινία, γερμανικής και πολωνικής συμπαραγωγής, σε σκηνοθεσία Christian Petzold, με τους Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Nina Kunzendorf. Μια επιζήσασα των στρατοπέδων συγκέντρωσης, αγνώριστη ύστερα από σειρά πλαστικών επεμβάσεων, επιστρέφει στο μεταπολεμικό Βερολίνο για να αναζητήσει τον σύζυγό της, τον οποίο υποπτεύεται ότι την πρόδωσε στους Ναζί.

22:40: Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ, Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ Ο ΦΡΕΝΤΥ (2011). Δραματικό θρίλερ φαντασίας μικρού μήκους, ελληνικής παραγωγής, σε σκηνοθεσία Ρηνιώ Δραγασάκη, με τους Αύρα Βορδοναράκη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλειώ Παπατζανάκη-Χρυσοβέργη. Στη δεκαετία του ’80, ένα 9χρονο κορίτσι χάνει την επαφή με τον αριστερό εργασιομανή πατέρα της. Η παρουσία μιας προτομής του Λένιν στο γραφείο του την βάζει σε υποψίες. Όταν ο Αμερικανός μανιακός δολοφόνος Freddy Krueger μπαίνει απρόσμενα στη ζωή της, η μικρή ξέρει πως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

 

***Για τυχόν αλλαγές η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.