Φίλες και φίλοι, σήμερα η ταινία της ημέρας βρίσκεται στον Ant1 στις 00:30 και είναι το αστυνομικό δραματικό θρίλερ ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ (The Untouchables, 1987) σε σκηνοθεσία του Brian De Palma, με τους Kevin Costner, Sean Connery, Andy Garcia, Robert De Niro, Patricia Clarkson, Charles Martin Smith. Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Eliot Ness προσπαθεί να σταματήσει τον Al Capone και για να το επιτύχει αυτό φτιάχνει μια ομάδα. Εξαιρετική επιλογή αν και προβάλλεται κάπως αργά.

Νωρίτερα, ο Σκάϊ στις 21:00 προβάλλει το δραματικό θρίλερ μυστηρίου ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ (The Clearing, 2004), με τους Robert Redford, Helen Mirren, Willem Dafoe. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας απάγεται από έναν άνεργο και η σύζυγός του καλείται να δώσει στον απαγωγέα τα λύτρα που ζητά για να αφήσει τον άντρα της ελεύθερο.

Το Star στις 21:00 έχει την ταινία επιστημονικής φαντασίας DOOMSDAY (2008) σε σκηνοθεσία Neil Marshall. Μια ομάδα ενώνει τις δυνάμεις της με σκοπό να αποτρέψει μια επερχόμενη καταστροφή που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας. Ως λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, αλλά και του Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent) θα το τιμήσω για μια ακόμη φορά.

Αργότερα, ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός έχει το θρίλερ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ (A Perfect Getaway, 2009) με τους Milla Jovovich, Timothy Olyphant, Steve Zahn. Ο μήνας του μέλιτος ενός νιόπαντρου ζευγαριού μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα ζευγάρι περιπατητών που σκοτώνει τους τουρίστες.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.