Φίλες και φίλοι, χρόνια πολλά για την ημέρα και σε όσους και όσες γιορτάζουν (σχεδόν η μισή Ελλάδα).

Και σήμερα η τηλεόραση έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ταινιούλες.

Ξεκινάμε με το Star, το οποίο έχει και τις περισσότερες. Στις 21:00 προβάλλει την ανάλαφρη κωμωδία ΠΡΟΣΕΧΩΣ… ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ (Fool’s Gold, 2008) με τους Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland. Ο Μπεν Φιν είναι ένας κυνηγός θησαυρών, που τον τελευταίο καιρό του έχει γίνει έμμονη ιδέα να ανακαλύψει ένα ναυάγιο του 18ου αι. Συγκεκριμένα, ένα βυθισμένο ισπανικό καράβι το οποίο μετέφερε βασιλική προίκα αμύθητης αξίας. Πείθει, λοιπόν, έναν πλούσιο επιχειρηματία και την κόρη του, να επενδύσουν για την εύρεση αυτού του θησαυρού. Στην περιπέτεια μπλέκεται και η πρώην σύντροφός του, η Τες, αλλά και ένας γκάνγκστερ, που αναζητά κι αυτός τον ίδιο θησαυρό.

Αργότερα, στις 23:15 έχουμε το ερωτικό θρίλερ ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΟΝΟΣ (A Perfect Murder, 1998) με τους Michael Douglas, Gwyeneth Paltrow, Viggo Mortensen. Πρόκειται για ριμέικ ταινίας του Alfred Hitchcock (το Dial M for Murder, Τηλεφωνήσατε ασφάλεια αμέσου δράσεως, του 1954). Ένας εκατομμυριούχος βιομήχανος, ο Steven Taylor, βάζει τον εραστή της νεαρής γυναίκας του να την σκοτώσει, με αντάλλαγμα να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στις 02:30 τα ξημερώματα προβάλλει το πρώτο μέρος της μέτριας τηλεταινίας Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ (Ken Follett’s The Third Twin, 1997) με την Kelly McGillis.

Ο Σκάϊ τώρα στις 21:00 προβάλλει την κομεντί ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ (Working Girl, 1988) με τους Melanie Griffith, Sigourney Weaver, Harrison Ford, Alec Baldwin, Joan Cusak, Kevin Spacey. Μια φιλόδοξη γραμματέας προσπαθεί να ανέβει στην ιεραρχία της εταιρείας που εργάζεται, παίρνοντας τη θέση της προϊσταμένης της.

Τέλος, η ΕΡΤ2, στις 23:45 έχει τη σινεφιλική δραματικο-ιστορική περιπέτεια ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (1981), σε σκηνοθεσία Λάκη Παπαστάθη, με τους Αλέξη Δαμιανό, Κώστα Αρζόγλου, Γιώργο Σαμπάνη, Νένα Μεντή. Στις αρχές του 20ού αι., στον υπό οθωμανικής κυριαρχίας ελληνικό χώρο, μια ομάδα κλεφτών απάγει έναν πλούσιο νεαρό αστό και ζητά λύτρα για να τον αφήσει. Κατά τη διάρκεια της ομηρίας του, ο νεαρός αστός συνειδητοποιεί το χάσμα που τον χωρίζει από τον λαό.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.