Απόψε η βραδιά ξεκινά στο Star, όπου στις 21:00 προβάλλει την ταινία επιστημονικής φαντασίας των αδελφών Lana και Lilly Wachofsky και του Tom Tykwer, το CLOUD ATLAS με τους Tom Hanks, Halle Berry, Hugo Weaving, Susan Sarandon, Hugh Grant. Έξι διαφορετικές ιστορίες, από τον Ειρηνικό του 1849 μέχρι τη Χαβάη ενός μετα-αποκαλυπτικού μέλλοντος, ενώνουν την κοινή μοίρα των ανθρώπων στο παρελθόν, στο παρόν, και στο μέλλον.

Την ίδια ώρα, ο Σκάϊ προβάλλει την δραματική ταινία THE DESCENDANTS του Alexander Payne, με τον George Clooney. Ο Matt King προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τις δυο του κόρες, όταν η γυναίκα του τραυματίζεται σοβαρά σε ατύχημα.

Θεωρώ πως και οι δύο αυτές ταινίες είναι καλές και μπορείτε να επιλέξετε εσείς όποια προτιμάτε. Προσωπικά, ως λάτρης των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, αν και το έχω δει ήδη μια φορά, θα προτιμήσω να δω το Cloud Atlas. Αν προτιμάτε να δείτε μια συγκινητική ταινία, τότε το Descendats είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Το Star, τέλος, στις 02:15 προβάλλει τη δραματική ταινία RUMBLE FISH, σε σκηνοθεσία Francis Ford Coppola, με τους Matt Dillon, Mickey Rourke, Diane Lane, Dennis Hopper, Nicolas Cage, Laurence Fishburne. Ο αδελφός ενός ινδάλματος έχει ως στόχο ζωής να μοιάσει στον επιτυχημένο αδελφό του. Όταν κάποια στιγμή ο αδελφός του επιστρέφει απογοητευμένος, έπειτα από πολύχρονη απουσία, τον παροτρύνει να μην ακολουθήσει τα βήματά του.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.