Όλα τα φώτα σήμερα είναι στραμμένα στις 22:30 στο Κανάλι της Βουλής, όπου βρίσκεται η ταινία της ημέρας, το THE LITTLE SHOP OF HORROR (Το μαγαζάκι του τρόμου, 1960). Ασπρόμαυρη b-movie κωμωδία τρόμου, σκηνοθετημένη από τον Roger Corman, σε σενάριο του Charles B. Griffith. Ένας υπάλληλος ανθοπωλείου, με σκοπό να εντυπωσιάσει τη φιλενάδα του, δημιουργεί ένα λουλούδι. Ωστόσο, αυτό το λουλούδι αποδεικνύεται σαρκοβόρο και έτσι ο δημιουργός του αναγκάζεται να διαπράττει φόνους με σκοπό να το ταΐσει ανθρώπινο αίμα. Μια ευχάριστη έκπληξη για το αποψινό βράδυ, για τους φανς των περίεργων ταινιών, που αξίζει να την τιμήσουμε.

Εναλλακτικά (αν και προσωπικά δεν νομίζω να επιλέξω κάποια άλλη ταινία πέραν του The Little Shop of Horror), ο Σκάϊ προβάλλει στις 21:00 το σύγχρονο γουέστερν του 2006 SERAPHIM FALLS με τους Pierce Brosnan, Liam Neeson, Xander Barkeley, Anjelica Huston. Ο συνταγματάρχης Carver (Liam Neeson) θέλει να εκδικηθεί τον Gideon (Pierce Brosnan) για όσα έγιναν στο Seraphim Falls κατά την περίοδο του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου. Καλή επιλογή για τους φανς των γουέστερν.

Στις 21:00 το Star έχει το πολιτικό βιογραφικό δραματικό θρίλερ KILL THE MESSENGER με τον Jeremy Renner και στις 23:30 τη μέτρια ταινία επιστημονικής φαντασίας THE HOST.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.