Φίλες και φίλοι,

Το αποψινό βράδυ συντονιζόμαστε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, όπου στις 23:30 προβάλλει το THE GODFATHER: PART II (Ο Νονός 2, 1974). Δραματική γκανγκστερική ταινία σε σκηνοθεσία Francis Ford Copolla με τους Al Pacino, Robert DeNiro, Robert Duvall, Diane Keaton, Talia Shire, John Cazale. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Για την ακρίβεια μπορεί να μπει άνετα μέσα στις δέκα καλύτερες ταινίες που έχουν γυριστεί. Η ταινία ακολουθεί αφενός τα πρώτα βήματα του Don Vito Corleone στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1920, αφετέρου παρακολουθούμε τον γιο του, τον Michael, ο οποίος έχει αναλάβει την «επιχείρηση» της οικογένειας και προσπαθεί να την προστατέψει στην Αμερική της δεκαετίας του 1950.

Ο Σκάϊ στις 23:00 δείχνει την εξαιρετική δραματική ταινία MILLION DOLLAR BABY (2004) σε σκηνοθεσία Clint Eastwood με τον ίδιο, την Hilary Swank, και τον Morgan Freeman. Μια αποφασιστική γυναίκα εργάζεται με έναν σκληρό εκπαιδευτή πυγμαχίας, με σκοπό να γίνει κάποια μέρα επαγγελματίας πυγμάχος. Καταφέρνει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, γίνεται διάσημη πυγμάχος, όμως, ένα σοβαρό ατύχημα που έχει την ώρα ενός αγώνα ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της.

Για όσους/ες δεν έχουν τι να κάνουν μέχρι τις 23:00 και τις 23:30 που έχει αυτές τις δυο ταινιάρες, μπορούν να παρακολουθήσουν ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (Zulu, 2013), το οποίο προβάλλεται στο Star στις 21:00. Δραματικό θρίλερ με τον συμπαθητικό Orlando Bloom και τον Forrest Whitaker. Δύο αστυνομικοί, ένας μοναχικός εργασιομανής μαύρος, και ένας ψυχολογικά ασταθής λευκός, φίλος των καταχρήσεων, προσπαθούν να εξιχνιάσουν την δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε ένα κύκλωμα διακίνησης ενός νέου ναρκωτικού, πίσω από το οποίο κρύβεται μία μεγάλη διεθνή συνωμοσία.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα!

***Για τυχόν αλλαγές η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.