Οι ταινίες της ημέρας για σήμερα είναι δύο: Η πρώτη βρίσκεται στο Star στις 21:00 και είναι το σίκουελ του Hellboy, HELLBOY II: THE GOLDEN ARMY του Guillermo del Toro. Ο Hellboy εδώ, μαζί με την ομάδα του, προσπαθεί να προστατεύσει τη Γη και τους ανθρώπους από τα πλάσματα του αθέατου κόσμου.

Η δεύτερη βρίσκεται στον Ant1 στις 00:00 και είναι το FATAL ATTRACTION (Ολέθρια σχέση) του Adrian Lyne με τους Michael Douglas, Glenn Close, Anne Archer. Ένας παντρεμένος κάνει one night stand με μια γυναίκα, η οποία αποδεικνύεται ψυχικά διαταραγμένη και κάνει κόλαση τη ζωή του, αλλά και της οικογένειάς του.

Ο Σκάϊ στις 21:00 προβάλλει την κομεντί THE ANGRIEST MAN IN BROOKLYN. Ο Robin Williams, ένας δύστροπος και συνεχώς θυμωμένος άντρας, όταν μαθαίνει ότι έχει μόλις 90 λεπτά ζωής, αποφασίζει να αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή του και να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του και τους φίλους του. Στο καστ συναντούμε και τις Mila Kunis και Melissa Leo.

Για όσους δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, ο Alpha στις 14:00 το μεσημέρι έχει την χαζοκωμωδία των ’80s ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ του Γιάννη Δαλιανίδη, με Ψάλτη, Μιχαλόπουλο, Γαρδέλη, Φίνου, Παγκράτη, Αλιμπέρτη, Πίκουλα.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.