Παραδοσιακά, η Κυριακή είναι η μέρα όπου η τηλεόραση βάζει τις περισσότερες ταινίες. Ξεκινάμε λοιπόν!

Στο Star προβάλλονται δύο ταινίες: Στις 21:00 έχει την πρώτη ταινία της σειράς Harry Potter, το HARRY POTTER AND THE SORCERER’S STONE (2001). Πιστεύω ότι δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις γι’αυτή τη ταινία. Στις 00:15 έχουμε το χιλιοπαιγμένο (πλην ενδιαφέρον) συνωμοσιολογικό θρίλερ μυστηρίου CONSPIRACY THEORY (1997) του Richard Donner, με τους Mel Gibson, Julia Roberts, Patrick Stewart. Ένας ταξιτζής διατυπώνει συνεχώς παράδοξες θεωρίες συνωμοσίας, μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται ο υπ’αριθμόν ένα στόχος των μυστικών υπηρεσιών.

Ο Σκάϊ στις 21:00 έχει την ελληνική κωμωδία ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ του Γιάννη Δαλιανίδη, με Βλαχοπούλου, Ηλιόπουλο, Παπαγιαννόπουλο. Στις 22:45 έχουμε την κωμωδία WHAT’S YOUR NUMBER? με τους Anna Faris, Chris Evans, ενώ στη 01:00 προβάλλεται η κομεντί GIRL IN PROGRESS (2012) με Eva Mendes, Patricia Arquette.

Ο Alpha στις 21:45 προβάλλει την κωμωδία OSCAR (1991) με τον Sylvester Stallone και στις 00:00 τη γαλλο-ισπανική κομεντί Ο ΣΕΦ ΚΑΙ Ο ΣΕΦ ΤΟΥ (Comme un chef, 2012) με τον Jean Reno.

Το Mega στις 21:00 έχει την ελληνική δραματική ταινία Ο ΔΡΟΜΟΣ με την Δήμητρα Ματσούκα και την Ελένη Καστάνη. Στις 23:10 έχει το νεανικό ερωτικό θρίλερ NEW BEST FRIEND (2002) και στη 01:00 τη  βιντεο-περιπέτεια LOVE LIES BLEEDING (2008).

Ο Ant1 στις 20:00 έχει την οικογενειακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων THE WILD THORNBERRYS MOVIE. Οι περιπέτειες της οικογένειας Thronberry μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη σε μια μέτρια animation ταινία.

Η ΕΡΤ1 στις 22:15 προβάλλει την αρκετά συμπαθητική κομεντί LOVE IS ALL YOU NEED (2012) με τον Pierce Brosnan, η οποία πιστεύω ότι αξίζει της προσοχής μας. Μια Δανέζα κομμώτρια, η οποία έχει χάσει τα μαλλιά της εξαιτίας των χημειοθεραπειών, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της την απατά. Έτσι, αποφασίζει να φύγει μόνη της στην Ιταλία για τον γάμο της κόρης της. Εκεί θα γνωρίσει τον γοητευτικό πατέρα του μέλλοντα γαμπρού της, τον Philip (Pierce Brosnan), καθώς και θα έχει μια ευκαιρία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Ό,τι και να επιλέξετε να δείτε, ό,τι και να αποφασίσετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε όμορφα.

***Για τυχόν αλλαγές, η ιστοσελίδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη***

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.