Πριν λίγο καιρό, ο Ant1 διαφήμιζε ότι αυτές τις μέρες θα προβάλλει την τριλογία του Νονού. Καθώς φαίνεται, οι υπεύθυνοι του καναλιού άλλαξαν γνώμη. Έτσι, λοιπόν, οι επιλογές μας για απόψε είναι ελάχιστες.

Το Star στις 21:00 προβάλλει για πολλοστή φορά το αστυνομικό δραματικό θρίλερ CRADLE 2 THE GRAVE (Κύκλος Θανάτου, 2003) με τον Jet Li. Αστυνομία και υπόκοσμος συνεργάζονται όταν απάγεται η κόρη ενός διαβόητου διαρρήκτη διαμαντιών. Στις 23:15 η Demi Moore κάνει για χιλιοστή φορά STRIPTEASE (1996) για να πάρει την κηδεμονία της κόρης της. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Burt Reynolds.

Τέλος, ο Σκάϊ στις 21:00 δείχνει την αστυνομική δραματική περιπέτεια THE HUNTED (Ο Κυνηγημένος, 2003) σε σκηνοθεσία William Friedkin με τους Benicio Del Toro, Tommy Lee Jones, Connie Nielsen. Ένας πρώην εκπαιδευτής των ειδικών δυνάμεων καταδιώκει ένα μαθητή του, ο οποίος, μετά από μια επιχείρηση στο Κόσοβο, έχει χάσει τα λογικά του και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα φονικά του ένστικτα, σκοτώνοντας όποιον βρίσκει μπροστά του.

Τα ξαναλέμε την Παρασκευή. Μέχρι τότε να είστε καλά. Και να θυμάστε ότι οι ταινίες δεν τελειώνουν ποτέ.

Σωκράτης Λωρίδας

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.