Και μετά το τέλος των γυρισμάτων, έχουμε μέρος της πλοκής για το ‘X-Men: Dark Phoenix’. Καιρός, λοιπόν, να μάθουμε πως θα συνδεθεί η ιστορία με το ‘X-Men: The Last Stand’.

Όπως αναφέρει το EW, στο ‘Dark Phoenix’ θα δούμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στο 1992, γύρω στα 10 χρόνια μετά το ‘X-Men: Apocalypse’. Η ομάδα μεταλλαγμένων είναι τώρα εθνικοί ήρωες, με τον Charles Xavier (James McAvoy) να βρίσκεται στο εξώφυλλο του Time Magazine και να το έχει πάρει λίγο πάνω του.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Simon Kinberg εξηγεί ότι ο Xavier δίνει στην ομάδα όλο και πιο επικίνδυνες αποστολές, με αποκορύφωμα μια αποστολή διάσωσης στο διάστημα η οποία ‘στραβώνει’, και κατά τη διάρκεια της μια ηλιακή έκλαμψη ξυπνά την σκοτεινή πλευρά της Jean Grey (Sophie Turner), δηλαδή την Phoenix.

Εμπνευσμένο εν μέρη από την αυθεντική σειρά κόμικ ‘Phoenix’, η ταινία λέγεται ότι θα είναι η πιο απειλητική και σκοτεινή της σειράς, και θα περιλαμβάνει μια ‘τεράστια ανατροπή στη μέση, που θα αλλάξει την πορεία του franchise’, σύμφωνα με το EW.

Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Lawrence ως Raven/Mystique, Michael Fassbender ως Erik Lensherr/Magneto, James McAvoy ως Charles Xavier/Professor X, Nicholas Hoult ως Henry «Hank» McCoy/Beast, Alexandra Shipp ως Ororo Munroe/Storm, Sophie Turner ως Jean Grey, Tye Sheridan ως Scott Summers/Cyclops και Kodi Smit-McPhee ως Kurt Wagner/Nightcrawler. Ο Evan Peters θα επιστρέφει στον ρόλο του ως Quicksilver αν και δεν συνδέεται τόσο με την αυθεντική ιστορία και η Jessice Chastain θα αναλάβει τον ρόλο της αντιπάλου.

Το «X-Men: Dark Phoenix» θα βγει στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.