Οι μηχανές του χρόνου παίρνουν εμπρός και η λιγότερο διπλωματική ομάδα μεταλλαγμένων, X-Force, έρχεται να διευρύνει το σύμπαν των X-Men και να βοηθήσει τα πράγματα, τα οποία δεν έχουν συμβεί ακόμα.

Ο Drew Goddard είναι ο εκλεκτός της Fox για να γράψει το σενάριο, αλλά και να σκηνοθετήσει τη νέα spinoff ταινία από το κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men, η οποία θα αφορά την X-Force και θα έχει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον αθυρόστομο Deadpool και τον παλιόφιλό του Cable.

Ο προτεινόμενος για Όσκαρ με το The Martian σεναριογράφος θεωρείται μία από τις πιο δυνατές πένες στο Χόλιγουντ, ειδικά στο είδος της φαντασίας και της δράσης, έχοντας δουλέψει μεταξύ άλλων σε σειρές και ταινίες όπως τα Buffy the Vampire Slayer, The Defenders, Lost και Cloverfield, ενώ είναι ο δημιουργός της σειράς Daredevil, στην οποία κτίστηκε η συνεργασία μεταξύ Marvel και Netflix.

Παρά τη μικρή εμπειρία του στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η εξασφάλιση για να αναλάβει ως καπετάνιος το X-Force, περιγράφεται ως επίτευγμα για τη Fox από το Deadline, το οποίο αποκάλυψε πρώτο τη σχετική είδηση.

Η ημερομηνία πρεμιέρας του X-Force είναι στο παρόν στάδιο άγνωστη. Άλλωστε, προηγούνται τα Deadpool 2 και New Mutants.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.