Η πρεμιέρα για την δεύτερη σεζόν του Westworld μπορεί να βρίσκεται ήδη μακριά μας και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το cast.

Όπως μαθαίνουμε από το Hollywood Reporter ο Gustaf Skarsgard, γνωστός για τον ρόλο του ως Floki του «Vikings» θα ενσαρκώσει τον Karl Strand έναν «επιχειρηματία εξοικειωμένο με το αντικείμενό του».

Στο πλευρό του θα έχουμε τόσο τον Fares Fares στον ρόλο του Antoine Costa, όσο και της Betty Gabriel που θα υποδυθεί την μυστηριώδη Maling για την οποία οι λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί πέρα από το ότι προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη.

Και έχουμε και τις επιπλέον προσθήκες των Katja Herbers, Νeil Jackson, Jonathan Tucker, Talulah Riler και Louis Herthum στην σειρά.

Όσο οι νέοι όσο και οι παλαιότεροι στη σειρά ηθοποιοί αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στον δεύτερο κύκλο δεδομένου των καταστάσεων και των γεγονότων που δημιουργήθηκαν στο τέλος του πρώτου κύκλου.

Οι φαν της σείρας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις άρχες του 2018. Η παραγωγή όμως έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούλιο που μας πέρασε.

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.