Ολο και πιο κόντα έρχεται το Watchmen για την μεταφόρα του στην μικρή οθόνη, καθώς το HBO παρήγγειλε επίσημα ένα πιλοτικό επεισόδιο για το project που έως τώρα είχε περάσει από χίλια μύρια κύματα.

Το δίκτυο παρήγγειλε πιλότο για την τηλεοπτική προσαρμογή των Watchmen τους Alan Moore και Dave Gibbons με τον συν-δημιουργό των σειρών «Lost» και του «The Leftovers», Damon Lindelof, ως εκτελεστικό παραγωγό. Παράλληλα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι το HBO θα ετοιμάσει και επιπλέον σενάρια, χωρίς ωστόσο να δίνει ακόμη το πράσινο φως για ολόκληρο κύκλο.

Η επίσημη ανακοίνωση του HBO έρχεται μια μέρα μετά τις νύξεις του ίδιου του Lindelof στο Instagram ότι η προπαραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «Watchmen» έχει ξεκινήσει.

Το «Watchmen» διαδραματίζεται την εποχή του ’80, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ένωσης, όπου οι σούπερ-ήρωες έχουν τεθεί εκτός νόμου ή δουλεύουν για την κυβέρνηση. Η ιστορία στρέφεται γύρω από μια ομάδα Αμερικανών υπερηρώων – συμπεριλαμβανομένων των Doctor Manhattan, Nite Owl, Silk Spectre και Rorschach που ερευνούν τη δολοφονία ενός άλλου ήρωα και αποκαλύπτουν μια συνωμοσία που θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία της ιστορίας, όπως την ξέρουμε.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.