Ο Vin Diesel επιβεβαιώθηκε ότι θα παίξει τον σούπερ-στρατιώτη Bloodshot στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά των κόμικ της Valiant από την Sony Pictures.

Η Deadline δημοσιεύει ότι ο Diesel υπέγραψε και επίσημα για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, που ακολουθεί τον Ray Garrison (ή αλλιώς Bloodshot). Ο χαρακτήρας ουσιαστικά είναι ένας άνθρωπος, πρώην στρατιώτης που μετά την επιστροφή του από τους νεκρούς, ενισχύεται με νανοτεχνολογία, προσθέτοντας στο αίμα του νανίτες, κάτι το οποίο του δίνει δυνάμεις αναγέννησης και μεταμόρφωσης. Δυνάμεις που του προσφέρουν λοιπόν τη δυνατότητα να θεραπεύεται μόνος του, να ανακατανέμει τη μάζα του σώματός του και να ελέγχει ηλεκτρονικές συσκευές. Κάτι σαν σούπερ στρατιώτης. Ο Bloodshot λοιπόν αποφασίζει να ανακαλύψει ποιος είναι πραγματικά, ποιοι του το έκαναν αυτό, και να πάρει εκδίκηση.

Ο Dave Wilson θα σκηνοθετήσει την ταινία σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ Eric Heisserer. Ο παραγωγός των ‘Fast & Furious’, Neal Moritz, θα αναλάβει την παραγωγή μαζί τον Dinesh Shamdasani από τη Valiant και τον Toby Jaffe. Και οι Matthew Vaughn και Dan Mintz θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Ο Diesel δεν ήταν ο μόνος υποψήφιος για τον ρόλο. Με μια παραγωγική διαδικασία που έχει ξεκινήσει από το 2010, πολλοί ήταν οι συντελεστές που πέρασαν από τη δημιουργική ομάδα. Τον Μάιο που μας πέρασε δημοσιεύτηκε μια λίστα με πιθανούς πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους και οι Oscar Isaac, James McAvoy, Jake Gyllenhaal, Nicholas Hoult, Jared Leto και Mark Wahlberg.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούλιο, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει ακόμα άγνωστη. Το ‘Bloodshot’ λέγεται πως θα έχει το ίδιο ύφος με τις ταινίες δράσης του ’80, όπως οι ‘Terminator’, ‘Robocop’ και ‘Total Recall’.

Ο Bloodshot δημιουργήθηκε από τους Kevin VanHook, Don Perlin και Bob Layton το 1992, και είναι μέρος του Valiant Expanded Universe, το οποίο αποτελείται από πολλούς χαρακτήρες. Η ταινία του Bloodshot θα είναι η πρώτη ανάμεσα σε μία σειρά ταινιών που θα φέρουν ένα κοινό κινηματογραφικό σύμπαν βασισμένες στα κόμικς της Valiant. Αναφορές θέλουν την Sony να ακολουθεί τα μονοπάτια των ‘Deadpool’ και ‘Logan’ στοχεύοντας σε ένα θέαμα αποκλειστικά για ενήλικους.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.