Ευχάριστα νέα έρχονται για τη σειρά, ‘Vikings’.

Όπως μας δηλώνει το The Wrap, μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκινήσει η πέμπτη σεζόν όμως το ‘Vikings’ ανανέωνει για μια έκτη σεζόν των είκοσι επεισοδίων.

Επίσης, στην σεζόν αυτή η ηθοποιός της σειράς Katheryn Winnick θα κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο σε επεισόδιο της επερχόμενης σεζόν, ενώ η παραγωγή της σειράς θα ξεκινήσει το φθινόπωρο στην Ιρλανδία.

«Ο Michael Hurst έχει αγγίξει μόνο την επιφάνεια» είπε ο πρόεδρος προγραμματισμού, Eli Lehrer, «Περιμένουμε τη συνέχεια της συνεργασίας μας και να διασκεδάσουμε τους θεατές με τα επόμενα σαράντα επεισόδια». Απ’ την άλλη, ο Hurst είπε ότι «είναι ευγνώμων για τη συνεργασία αυτή και τώρα ετοιμάζονται για την παραγωγή της έκτη σεζόν που θα φέρει μια μεγάλη αποκάλυψη».

Η ιρλανδοκαναδική παραγωγή έχει εκτελεστικούς παραγωγούς τους Morgan O’Sullivan, Sheila Hockin, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer και James Flynn.

Καθώς δεν έχει προβληθεί ακόμη η πέμπτη σεζόν δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια μέλη του cast θα επιστρέψουν και για την έκτη σεζόν, ούτε την ημερομηνία πρεμιέρας της.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.