Η παραγωγής της ταινίας της Sony, «Venom», έβαλαν μπρος.

Με μια φωτογραφία στον λογαριασμό της ταινίας στο Twitter ανακοίνωσαν την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων, η οποία συνοδευόταν από τη λεζάντα «Μέρα Πρώτη. #Venom».

Δυστυχώς η εικόνα δεν μας αποκαλύπτει πολλά δεδομένου ότι η παραγωγή μόλις ξεκίνησε ωστόσο, μπορούμε να διακρίνουμε τον Tom Hardy, ο οποίος έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε συζητήσεις με συνεργάτες του.

Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Ruben Fleischer του ‘Zombieland’, με τους Jeff Pinkner και Scott Rosenberg στο σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε τον προαναφερόμενο  Tom Hardy, ενώ το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν προς το παρόν οι Michelle Williams, Riz Ahmed και Jenny Slate.

Ο πρόεδρος της Columbia Pictures, Sanford Panitch ανέφερε ότι η ταινία θα αποτελεί μια προσθήκη στο είδος του τρόμου και θα εμπνέεται από τον David Cronenberg, και τον John Carpenter, γνωστό στον χώρο των ταινιών τρόμου, δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

Η επιτυχία του ‘Spider-Man: Homecoming’ οδήγησε στην ανακοίνωση δύο spinoff ταινιών με τη μία να είναι η ταινία Venom και τη δεύτερη να αφορά τις Black Cat και Silver Sable, με την Sony να σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει διαφορετικό ύφος σε κάθε μία από αυτές.

To ‘Venom’ θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.