Τα γυρίσματα του ‘Venom’ τελείωσαν και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Tom Hardy μας το αναγγέλει και το γιορτάζει δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram:

O ηθοποιός τιτλοποιεί την εικόνα με την απλή φράση ‘Τελείωσα. Επιστρέφω στην ζωή μου. Αντίο’.

Η ταινία βασίζεται στη σειρά κόμικ έξι τευχών ‘Lethal Protector’ (από τους David Michelinie και Mark Bagley) που κυκλοφόρησε το 1993. Η ιστορία ακολουθεί τον Venom και τον Spider-Man που μετά την εκεχειρία τους, ο πρώτος μετακομίζει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου και διαδραματίζετε η επερχόμενη ταιυνία. Εκεί του επιτίθεται ο γιος ενός παλιού του θύματος και τον κυνηγάει το Life Foundation, που θέλει να τον πιάσει και να τον μελετήσει για τους δικούς του σκοπούς. Από εκεί γεννιούνται οι απόγονοι Riot, Agony, Scream, Phage και Lasher. Υπάρχουν φήμες για την εμφάνιση του κακού Carnage αλλά και του Spiderman (Tom Holland).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy (Eddie Brock), Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, που αργότερα γίνεται η She-Venom), Riz Ahmed (ως Dr. Carlton Drake, τον αρχηγό του Life Foundation) και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως «Δράσης/Τρόμου/Sci-fi’, και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Το ‘Venom’ που δεν θα ανήκει στο MCU, αλλά θα συνδέονται με άλλο τρόπο. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.