Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του MCU είναι και το ‘Captain Marvel’ με την Brie Larson. Με την ταινία να βγαίνει τον επόμενο χρόνο είχε έρθει ο καιρός να δούμε κάτι που να επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή έχει ξεκινήσει. Και αυτό το κάτι ήρθε στη μορφή μιας φωτογραφίας.

Η ίδια η Captain Marvel, ή όπως είναι γνωστή στον απλό κόσμο, Brie Larson, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με στολή, από την Αεροπορική Βάση Nellis στην Νεβάδα, όπου και εκπαιδεύεται εδώ και μέρες για τις ανάγκες του ρόλου της. Η φωτογραφία δεν έρχεται σκέτη. Η ηθοποιός έσπευσε να την τιτλοποιήσει με την φράση ‘Μαθαίνοντας να πετάω’.Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Η ιστορία της Captain Marvel είναι η εξής, η Carol Dancers (Brie Larson), είναι μια πιλότος της Αεροπορίας που εμπλέκεται σε ένα ατύχημα με έναν εξωγήινο, ο οποίος της μεταφέρει δυνάμεις, όπως η σούπερ δύναμη, η προστασία με ενέργεια, και ικανότητες πτήσης. Η ταινία θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’90 ξαι ότι η ηρωίδα μας θα πολεμήσει με τους Skrulls.

Πέρα από την Brie Larson, άλλα μέλη του cast είναι ο Jude Law ως Doctor Walter Lawson aka Mar-Vell, ο μέντορας της Marvel, η DeWanda Wise, αλλά και ο Samuel L. Jackson ως Nick Fury. Υποψήφιος κακός είναι ο Ben Mendelsohn.

Ο Samuel L. Jackson έχοντας μιλήσει για τον ρόλο του στη συγκεκριμένη ταινία, μας ενημέρωσε ότι μιας και πολλά από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο ‘Captain Marvel’ έχουν συμβεί πριν από όλα τα υπόλοιπα που γνωρίζουμε στο MCU, τότε ο Nick Fury θα έχει δύο μάτια. ‘Πάμε στο παρελθόν, και γνωρίζω την Captain Marvel σε κάτι περισσότερο από μια απλή ιστορία προέλευσης’, είπε ο Jackson. ‘Θα δείτε τον Nick Fury σαν κάποιον άλλον, κάποιον με δύο μάτια, αυτό είναι σημαντικό. Θα δείτε. Είναι πριν τον τραυματισμό στο μάτι. Χωρίς το κάλυπτρο’. Δεν είναι σίγουρο αν θα δούμε τον τραυματισμό του Fury εδώ, αλλά πρέπει να υπενθυμίσουμε την ατάκα του χαρακτήρα στο ‘Captain America: Winter Soldier’ όπου και είπε: ‘Την τελευταία φορά που εμπιστεύτηκα κάποιον, έχασα ένα μάτι’. Μένει να δούμε.

Σκηνοθέτες της ταινίας είναι οι Anna Boden και Ryan Fleck (‘It’s Kind of a Funny Story’) και το σενάριο έχει αναλάβει η Geneva Robertson-Dworet (‘Tomb Raider’).

Το ‘Captain Marvel’, η πρώτη ταινία του Marvel Cinematic Universe με πρωταγωνίστρια υπερηρωίδα, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2019.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.