Ημέρα πρώτη από τα γυρίσματα του ‘Top Gun 2’, σύμφωνα με νεώτερο tweet του ‘Maverick’ Tom Cruise.

Τα γυρίσματα του sequel της ταινίας δράσης ‘Top Gun’ βρήκαν επιτέλους διάδρομο προσγείωσης και ο πρωταγωνιστής, Tom Cruise, φρόντισε να μας ενημερώσει σχετικά.

Τριάντα δύο χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση, ο γενναίος πιλότος της αφρόκρεμας της πολεμικής αεροπορίας, Pete ‘Maverick’ Mitchell, επιστρέφει. Μαζί και το πιστό του F-14A Tomcat.

Για το σενάριο γνωρίζουμε μόνο,προς το παρόν, πως θα εξερευνήσει το ‘τέλος της εποχής των αερομαχιών και των μαχητικών πιλότων’.

Ο Cruise αποκάλυψε ήδη τον τίτλο της νέας του ταινίας, ‘Top Gun: Maverick’. Κι ο παραγωγός Jerry Bruckheimer ακολούθησε με την αποκάλυψη του ονόματος του σκηνοθέτη και την ημερομηνία πρεμιέρας. Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από έναν χρόνο ακόμα για να βρεθούμε στις αίθουσες και να παρακολουθήσουμε το comeback μιας από τις πιο αγαπημένες ταινίες της δεκαετίας του ’80.

Με κωδικό όνομα ‘Maverick’, ο Pete Mitchell είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της ιστορίας του ‘Top Gun’. Ο θαρραλέος και μαχητικός πιλότος έγινε δεκτός στη μαχητική ακαδημία Miramar, γνωστή με το ψευδώνυμο ‘Top Gun’. Εκεί, ο Mitchell μπήκε σε μια σειρά περιπετειών δράσης και ρομάντζου, αν και ο μυστηριώδης θάνατος του πατέρα του δεν τον άφηνε σε ησυχία.

Δημήτρης Μπαλούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.