Το ‘Avengers 4’ δεν έχει επίσημο τίτλο ακόμα, και οι σκηνοθέτες, Anthony και Joe Russo πιστεύουν ότι οι fans θα τρομάξουν με το άγνωστο ακόμα όνομα.

Ένας fan στο Twitter εξέφρασε την ανησυχία του για τον άγνωστο ακόμα τίτλο, λέγοντας ότι μπορεί να αποκαλύψει γεγονότα που ίσως συμβούν στο ‘Infinity War’. Τα αδέρφια Russo απάντησαν με το τρομερό αυτό μήνυμα: ‘Θα το κάνει’. Το ‘Avengers 4’ αρχικά είχε ως τίτλο τον ‘Avengers: Infinity War Part 2’ το 2014. Ωστόσο, κάποια στιγμή άλλαξε σε ‘Avengers 4’ το 2016.

Δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα ακόμα για την 4η ταινία ‘Avengers’ πέρα από το γεγονός ότι θα βγει στους κινηματογράφους στις 3 Μαΐου 2019, και ότι πιθανότατα να φέρει το τέλος της 3ης Φάσης για το MCU. Η Captain Marvel θα εμφανιστεί στο ‘Avengers 4’ μετά την solo ταινία της (Ημερομηνία πρεμιέρας στις 8 Μαρτίου 2019).

Η Wasp (Evangeline Lilly) θα κάνει και αυτή την εμφάνισή της, με το sequel του ‘Ant-Man’, ‘Ant-Man and the Wasp’, να βγαίνει στις 6 Ιουλίου 2018. Ο ίδιος ο Captain American επιβεβαίωσε ότι το ‘Avengers 4’ θα είναι η τελευταία του ταινία ως ήρωας της Marvel.

Το ‘Avengers: Infinity War’, θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Απριλίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.