Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ‘TITANS’

Στο cast της live-action σειράς ‘Titans’ που είναι ήδη γνωστό προστέθηκαν νέοι ηθοποιοί σε γνωστούς ρόλους από τα κόμικ της DC.

Ο Geoff Johns μίλησε για τη νέα σειρά που προετοιμάζει, τους χαρακτήρες που θα προστεθούν και τις ιδέες του σχετικά με αυτούς. Μάθαμε ότι, η Donna Troy/ Wonder Girl και ο Jason Todd/ Red Hood θα είναι οι δύο νέες ηρωικές προσθήκες και ο Superboy θα γνωρίσει και πάλι την εσωτερική του διαμάχη μεταξύ καλού και κακού.

Ο Johns δήλωσε για τους νέους χαρακτήρες της σειράς πως, » Υπάρχουν πολλοί άλλοι χαρακτήρες στη σειρά, η Donna Troy και ο Jason Todd, θα είναι ολόκληρο το σύμπαν των ‘Titans'».

Σχετικά με τη Wonder Girl, την οποία θα υποδυθεί η Conor Leslie (‘The Man in the High Castle’), αναμενόταν να δούμε στη σειρά κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Τον Red Hood θα ενσαρκώσει ο Curran Walters (‘Game of Silence’) και περιμένουμε ένα επεισόδιο με τίτλο ‘Jason Todd’, αποκλειστικά για τον χαρακτήρα του.

Η προσθήκη του Superboy είναι, ίσως, η πιο ξεχωριστή. Εμπνευσμένος από την ιδέα του Dan DiDio, ο Geoff Johns θα συμπεριλάβει τον χαρακτήρα του Kon- El που φέρει το DNA του Superman και ενός από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, του Lex Luthor. » Τόνισα την ιδέα του Superboy/ Lex Luthor- την οποία θα δούμε στο ‘Titans’ κάποια στιγμή». Από την ιστορία του Superboy φαίνεται πως μαζί του θα έρθει και Luthor για να περιπλέξει την κατάσταση με τις σατανικές του ιδέες.

Ο Superboy/ Kon- El είναι ο κλώνος του Superman με τον Lex Luthor, και συγκεντρώνει χαρακτηριστικά και των δύο. Ο Kon βρίσκεται σε μία εσωτερική σύγκρουση καθώς, οι ευγενικές και ηρωικές ιδέες του Superman αντιμάχονται τις σατανικές του Lex Luthor. Για τη σειρά, ο χαρακτήρας του Superboy θα έχει αρκετά στοιχεία από τα κόμικ και πιθανότατα θα είναι η εκδοχή του που παρουσιάστηκε στο «Young Justice».

Όσον αφορά την ιστορία της σειράς, η επίσημη σύνοψη περιγράφει τις μάχες που αναμένεται να δούμε.

‘Η σειρά ‘Titans’ ακολουθεί τους νεαρούς ήρωες από ολόκληρο το σύμπαν της DC την περίοδο που μεγαλώνουν και ενσωματώνει μία τραχιά εκδοχή του κλασικού franchise των ‘Teen Titans’. Ο Dick Grayson και η Rachel Roth, μία ιδιαίτερη νεαρή κοπέλα που την έχει καταλάβει ένα περίεργο σκοτάδι, περιπλέκονται σε μία συνωμοσία που θα μπορούσε να φέρει την Κόλαση στη Γη. Στη ομάδα τους θα ενωθεί η θερμοκέφαλη Starfire και ο αξιαγάπητος Beast Boy. Μαζί θα γίνουν οικογένεια και ομάδα ηρώων’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.