Απότομο τέλος φαίνεται να δίνει το Spike στη δημοφιλή σειρά φαντασίας ‘The Shannara Chronicles’ μετά από δύο κύκλους, αφήνοντας τους πρωταγωνιστές μετέωρους σε σημείο καμπής στην ιστορία.

Τα δυσάρεστα νέα μας έρχονται από το Deadline που όμως μας πληροφορεί παράλληλα πως η ελπίδα δεν έχει χαθεί. Η παραγωγός εταιρεία Sonar Entertainment βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης για τον τρίτο κύκλο.

Η βασισμένη στην σειρά μυθιστορημάτων του Terry Brooks, τηλεοπτική παραγωγή ξεκίνησε δυναμικά την είσοδό της στο χώρο του τηλεοπτικού θεάματος το 2016 και γρήγορα εκτινάχθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, τόσο από άποψη βαθμολογίας όσο και από άποψη θεάσεων. Στη δεύτερη σεζόν του μετακόμισε στο Spike, μέρος της Paramount Network, όπου ολοκλήρωσε τον κύκλο του τον Νοέμβριο που μας πέρασε.

Τη σειρά επιμελήθηκαν οι Al Gough και Miles Millar βασιζόμενοι στα βιβλία του Brooks. Οι τρεις προαναφερθέντες ανέλαβαν επιπρόσθετα χρέη εκτελεστικών παραγωγών μαζί με τους Jon Favreau, Jonathan Liebesman και Dan Farah. Η Sonar Entertainment πέρα από την παραγωγή ανέλαβε και την παγκόσμια διανομή σε συνεργασία με τις Millar/Gough Ink και Farah Films. Το Netflix έχει τα δικαιώματα προβολής της κατά παραγγελία.

Το cast διάνθιζαν οι Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander) και Marcus Vanco (Bandon) πλαισιωμένοι από τους νεοαφιχθεντες Vanessa Morgan (Lyria), Malese Jow (Mareth), Gentry White (Garet), Caroline Chikezie (Tamlin) και Desmond Chiam (Στρατηγός Riga).

H σειρά είχε αποκομίσει θετικότατες αντιδράσεις στο Rotten Tomatoes και επαίνους για την ποικιλομορφία του cast και των απεικονίσεων των χαρακτήρων. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνταν στην Νέα Ζηλανδία.

Με τη δεύτερη σεζόν να έχει κλείσει με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανατροπή και πολλά από τα στοιχεία της πλοκής να μένουν ακόμη στον αέρα, οι λάτρεις της νεανικής φαντασίας αναμένουν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις για το μέλλον της σειράς.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.