Ένας νέος χαρακτήρας λέγεται ότι θα προστεθεί στο ‘The New Mutants’ κατά τη διάρκεια της επανάληψης μερικών γυρισμάτων το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το επικείμενο spinoff των X-Men από την Fox θα υποβληθεί σε μια καινούργια φωτογράφιση το καλοκαίρι που θα εισάγει έναν καινούργιο χαρακτήρα στο θρίλερ. Το ‘The New Mutants’ θα έβγαινε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο, αλλά τον περασμένο μήνα,η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε για τις 25 Ιανουαρίου.

Όσων αφορά την ανησυχία που προκαλεί σε πολλούς η συγχώνευση των Disney-Fox και το κατά πόσο θα επηρεαστεί το στούντιο και τα project του, ένας αντιπρόσωπος της Fox δήλωσε στο THR ότι, ‘Στην πραγματικότητα αναπτύσσουμε και παράγουμε περισσότερα project για την Marvel από κάθε άλλη φορά στην ιστορία του στούντιο. Δεν υπάρχει καθόλου καθυστέρηση όσον αφορά τα σχέδια της Disney’.

Εκτός των ‘X-Men: Dark Phoenix’ και ‘Deadpool 2’, που θα βγουν στον κινηματογράφο φέτος, η Fox ετοιμάζει πολλές ταινίες εμπνευσμένες από τα κόμικ της Marvel. Τα γυρίσμτα του spinoff του X-Force από τον Drew Goddard  (Deadpool) θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, μια μυστική ταινία για τον Silver Surfer που έχει γράψει ο Brian K. Vaughn ετοιμάζεται, και υπάρχουν σχέδια για μια ταινία ‘Doctor Doom’ από τον showrunner του Legion,Noah Hawley.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.