Το ‘The Handmaid’s Tale’ δεν ήταν εξαρχής η πιο ευχάριστη σειρά όταν έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στο Hulu, και σύμφωνα με το λεγόμενα της ηθοποιού, Elisabeth Moss, η δεύτερη σεζόν είναι ‘αρκετά πιο σκοτεινή από την πρώτη σεζόν, αν αυτό είναι δυνατόν’.

Μιλώντας στη χειμερινή περιοδεία της Television Critics Association, η Moss και οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς, Bruce Miller και Warren Littlefield, έδωσαν μερικά στοιχεία για τη δεύτερη σεζόν που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Απριλίου.

Ανέφεραν ότι παρά τον ‘τρόμο, τη σκληρότητα και τον φόβο της κατάστασης, υπάρχει κι αρκετός παραλογισμός’, που επιτρέπει στην Offred να γεμίσει με λίγο σαρκαστικό χιούμορ την σειρά.

Αν και η σειρά δεν σπάσει το καλούπι της πρώτης σεζόν, ο Miller προειδοποιεί τους fans ότι δεν θα καταφέρουν να μαντέψουν πολλά από τις ιστορίες της δεύτερης σεζόν. Η σειρά θα κρατήσει τους θεατές σε αγωνία, η ‘June προσπαθεί να διαφύγει και δεν το έχετε ξαναδεί ποτέ αυτό. Οπότε από εκεί ξεκινάμε αυτή την σεζόν και θα ακολουθήσουν πολλές εκπλήξεις’, είπε ο Littlefield.

Η δεύτερη σεζόν θα εισάγει επίσης τις Αποικίες για πρώτη φορά. ‘Η Margaret Atwood περιγράφει τις Αποικίες και είναι ένας αρκετά απαγορευτικός κόσμος, ακόμα κι αν στο βιβλίο δεν πάει ποτέ εκεί. Στο επεισόδιο 2 θα πάμε στις Αποικίες και είναι μια προέκταση του κόσμου μας’, μας προϊδέασε ο Littlefield.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.