Αφήνοντας πίσω τους hip-hop ρυθμούς του ‘Empire’, η Grace Byers θα μεταλλαχθεί για τη δεύτερη σεζόν του ‘The Gifted’.

Ο χαρισματικός της ρόλος στη σειρά δεν θα είναι απλός, αφού η star στου ‘Empire’ κέρδισε τη θέση της στο spin-off των X-Men ως villain.

Σύμφωνα με τη Marvel, η Byer θα ενσαρκώσει την Reeva, τον χαρακτήρα της οποίας περιέγραψε ως ‘έξυπνο, γοητευτικό, επιτακτικό, κομψό, όμορφα θηλυκό’. Η Reeva είναι ‘αδίστακτη όταν πρόκειται να πολεμήσει για τους ανθρώπους της. Ηγείται μιας εκλεκτής ομάδας από ακολούθους και το ευαίσθητο σημείο της είναι οι νέες στρατολογήσεις, αλλά παραμένει ικανή για ακραία βία όταν βρίσκεται στην υπεράσπιση του οράματος της’.

H Reeva θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Polaris(Emma Dumont), τον Andy Strucker (Percy Hynes White) και τις αδερφές Frost (Skyler Samuels), οι οποίοι αποσχίστηκαν από τον Υπόκοσμο των Μεταλλαγμένων στο τέλος της πρώτης σεζόν.

Μαζί θα σχηματίσουν το νέο Hellfire Club με όνομα ‘Inner Circle’.

Πιθανότατα, ο χαρακτήρας Reeva αναφέρεται στην Reeva Payge, κοινώς γνωστή ως Η Μαύρη Βασίλισσα του Hellfire Club. Η ικανότητα που έχει κερδίσει από την μετάλλαξη της φαίνεται να είναι αυτή της επιρροής των συχνοτήτων του ήχου, καθώς μπορεί να παράξει μία νότα τόσο υψηλή που ενώ ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να την ακούσει τον επηρεάζει και προκαλεί ζαλάδα και παραισθήσεις.

Η σειρά έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, μετά από τα καλά τηλεοπτικά αποτελέσματα που έφερε η πρώτη.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.