Το ΗΒΟ ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας για το ‘The Deuce’, το δράμα σχετικά με την βιομηχανία του πορνό, των David Simon και George Pelecanos, που διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’70 στην Νέα Υόρκη, όπως μάθαμε από το ScreenRant. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Maggie Gyllenhaal, James Franco, Gbenga Akinnagbe, Emily Meade, Margarita Levieva, Chris Bauer και Lawrence Gilliard Jr.

Στις 9 Σεπτεμβρίου, θα παιχτεί το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν στο ΗΒΟ. Το συγγραφικό δίδυμο των Simon και Pelecanos, επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, κάνοντας ένα χρονικό άλμα, καθώς η πρώτη σεζόν διαδραματιζόταν το 1971, ενώ τώρα θα βρισκόμαστε στο 1978, την εποχή της Punk και της Disco.

Η 1η σεζόν του The Deuce διαδραματιζόταν στην Νέα Υόρκη, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όπου ήταν πολύ επικίνδυνη πόλη και βρισκόταν κατά τη διάρκεια των αυξανόμενων ημερών της βιομηχανίας πορνό. Η δράση επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό γύρω από μια ομάδα πορνείων και τους προαγωγούς τους, μαζί με τον Φράνκο στον διπλό ρόλο των δίδυμων αδελφών Βίνσεντ και Φράνκι Μαρτίνο, καθώς ξεκινούσαν διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες υποστηριζόμενες με χρήματα μαφίας.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.