Οι Valkyrie και Thor επανενώνονται για το νέο spinoff της Sony ‘Men in Black’.

Το THR αναφέρει ότι η Tessa Thompson, που υποδύεται την Valkyrie στο ‘Thor: Ragnarok’, θα πρωταγωνιστήσει πλάι στον ίδιο τον Thor,τον Chris Hemsworth στο reboot, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την ταινία. Δεν είναι γνωστό ποιους ρόλους θα αναλάβουν οι Thompson και Hemsworth στην ταινία, καθώς οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν αποκαλυφθεί. Προηγούμενες αναφορές υποστηρίζουν ότι η Sony θέλει ένα ποικιλόμορφο cast για την ταινία με ένα λευκό άντρα, μια μαύρη γυναίκα και ένα γηραιότερο άντρα.

Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι νέοι αυτοί χαρακτήρες δεν θα είναι οι Tommy Lee Jones και Will Smith ως Agent K και Agent J απ’ τις αρχικές δύο ταινίες ‘Men in Black’. Το spinoff θα είναι μια ταινία ensemble, όπου το cast έχει ισόποσο χρόνο επί οθόνης αντί της κλασσικής αστυνομικής ταινίας, όπως οι αρχικές.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο σκηνοθέτης του ‘Fate of the Furious’, F. Gary Gray από σενάριο δια χειρός των σεναριογράφων του ‘Iron Man’ Matt Holloway και Art Marcum. Οι Walter F. Parkes και Laurie MacDonald επιστρέφουν ως παραγωγοί με τον Steven Spielberg ως εκτελεστικό παραγωγός. Η νέα ταινία ‘Men in Black’ θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου 2019.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.