Πριν μερικούς μήνες ο Arnold Schwarzenegger είχε δηλώσει οτι μια ακόμα ταινία Terminator είναι στα σκαριά, ανακοινώνοντας με την γνωστή φράση σε όλους: «I am back!». O Arnie αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν τον Μάρτιο του 2018.

Βέβαια, το απογοητευτικό reboot του 2015, Terminator Genysis, το οποίο δεν κατάφερε να πείσει ούτε τους κριτικούς ούτε τους φαν του franchise, ίσως είχε κάνει να σκεφτούν πολλοί κατα πόσο θα του ενθουσίαζε το ενδεχόμενο της επιστρόφης του Terminator.

Ο Arnie επιβεβαίωσε με τα λόγια του σε μια πρόσφατη συνέντευξη που είχε στην αυστριακή εφημερίδα Kleine Zeitung, ότι ο νυν κάτοχος των δικαιωμάτων του Terminator (Ellison) και ο επόμενος (Cameron), βρήκαν τη χρυσή τομή για να τον φέρουν στα σινεμά. Φυσικά, από τις πέντε συνολικά ταινίες Terminator, ο Cameron συμμετείχε μόνο στις πρώτες δύο, οι οποίες παραμένουν στη συλλογική συνείδηση του pop culture ως κορυφαία έργα του είδους του sci-fi.

Η επιστροφή του στο franchise που ο ίδιος δημιούργησε, μόνο με αισιοδοξία μπορεί να αντιμετωπιστεί, αν και λόγω φόρτου εργασίας, αυτήν την περίοδο γυρίζει τα sequels του Avatar, ο Cameron δεν επιστρέφει ως σκηνοθέτης, αλλά ως παραγωγός. Άλλωστε, θα έχει πολύ κεντρικό ρόλο στην παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.