Η DC έκανε και παλι την εκπληξή της, άλλους περιμέναμε και άλλοι ανακοινώθηκαν.

Η νέα σειρά της DC για τους Teen Titans, η οποία θα κάνει ποδαρικό μέσα στην επόμενη χρόνια, συνεχίζει να συμπληρώνει το cast της με ταχείς ρυθμούς, μόνο που αυτήν τη φορά, η είδηση έκρυβε μία έκπληξη για τους φαν των γνωστών έφηβων ηρώων.

Μετά τις ανακοινώσεις των Teagan Kroft, την Anna Diop και τον Brenton Thwaites, οι οποίοι θα υποδύονται αντίστοιχα τη Raven, τη Starfire και τον αρχηγό της ομάδας Dick Grayson, οι περισσότεροι ανέμεναν ότι τα επόμενα αποκαλυπτήρια θα αφορούσαν κάποιο εξίσου γνωστό μέλος των Teen Titans.

Και όμως, η νέα ανακοίνωση δεν είχε ούτε Beast Boy, ούτε Kid Flash, ούτε Wonder GIrl. Η DC κάνει τη διαφορά, προσθέτοντας στο ρόστερ της νέας σειράς, η οποία θα λέγεται απλά Titans, δύο χαρακτήρες που δεν είναι μέλη των σύγχρονων συνθέσεων της ομάδας στα κόμικ.

Ο λόγος για τον Hank Hall και την Dawn Granger, πιο γνωστούς ως Hawk και Dove, οι οποίοι στα κόμικ έχουν συνεργαστεί κατά διαστήματα με τους Titans, αλλά δεν είναι επίσημα ενταγμένοι στις τάξεις τους.

Ενδεχομένως για αυτό τους ρόλους των δύο ιδιαίτερων ηρώων, αν και δευτερεύοντες, ανέλαβαν δύο γνώριμα πρόσωπα στα τηλεοπτικά κοινά.

Ο Alan Ritchson, ο οποίος είναι γνωστός στους φαν των κόμικ της DC, ως ο Aquaman του αξέχαστου Smallville, ανέλαβε τον ρόλο του Hawk.

Η Minka Kelly, η οποία έχει στο βιογραφικό της ρόλους και εμφανίσεις σε κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές όπως τα Friday Night Lights και Parenthood, θα είναι η Dove.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.