Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για μια νέα σουπερ ηρωική ταινία, με πιθανό πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves.

To Deadline αναφέρει ότι η ταινία, με το όνομα ‘Past Midnight’, θα σκηνοθετηθεί από τον Rick Famuyiwa του ‘Dope’. Το σενάριο έχει αναλάβει ο TJ Fixman, σεναριογράφος των παιχνιδιών ‘Ratchet & Clank’, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται τοι σκηνοθέτες του ‘Avengers: Infinity War’, Anthony και Joe Russo.

‘Το 2011 είχα μια ιδέα στο SDCC, που μου έγινε εθισμός. Ήταν ένας δύσκολος κι άστατος δρόμος καθώς πήγε από graphic novel, σε τηλεοπτική σειρά και τώρα σε ταινία. Αλλά ανάθεμα, είμαι ενθουσιασμένος’, έγραψε ο Fixman στο twitter μετά την αποκάλυψη της είδησης.

Δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή της ταινίας, αλλά περιγράφεται ως ένα νέος είδος σούπερ ηρωικής ταινίας. Η δημιουργική ομάδα ελπίζει ότι ο Reeves θα υπογράψει, αλλά τίποτε δεν έχει κλείσει ακόμα.

Ο Reeves αναμένεται να υποδυθεί ξανά τον John Wick στην τρίτη προσθήκη της ομώνυμης σειράς ταινιών, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019.

Εν τω μεταξύ, ο Famuyiwa αποχώρησε το 2016 από την ταινία ‘The Flash’ εξαιτίας δημιουργικών διαφορών με την Warner Bros. και την DC. Προσφάτως όμως, έκλεισε τη μεταφορά του graphic novel ‘Black Hole’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.