Μην έχετε τον παραμικρό φόβο. Η Supergirl θα επιστρέψει για να σώσει την National City. Τουλάχιστον, έτσι αναφέρει ο διευθυντής του καναλιού που προβάλλεται η σειρά.

Στη συνέντευξη τύπου Television Critics Association, ο διευθυντής του CW, Mark Pedowitz διαβεβαίωσε τους fans ότι το «Supergirl» θα επιστρέψει στις οθόνες τους μετά από την αναγκαστική παύση για να μπορέσουν να χωρέσουν όλες οι σειρές του καναλιού.

Ο Pedowitz είπε, ότι ‘Υπήρχε κάποια στιγμή που είχαμε προβλήματα στην παραγωγή’ και αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, το Screen Rant αναφέρει ότι τα προβλήματα προϋπήρχαν και ήταν ανεξάρτητα από την απόλυση του Andrew Kreisberg.

Το κανάλι έχει αναπτύξει πέντε σειρές με σούπερ ήρωες τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία προσθήκη να είναι το ‘Black Lighting’ που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Ο Pedowitz μίλησε για τη δυσκολία του να υπάρχουν τόσες σειρές του ίδιο σύμπαντος στο ίδιο κανάλι και για τον λόγο όλης αυτής της ανακατωσούρας με τις ώρες, που έχει εκνευρίσει τόσο πολύ το κοινό, το οποίο έκανε αίτηση κατά των αλλαγών ώρας των ‘Supergirl’ και ‘Legends of Tomorrow’.

‘Την ίδια στιγμή σκεφτήκαμε, ‘Αυτή είναι καλή στιγμή για να βάλουμε το Legends, γνωρίζοντας ότι το iZombie θα παιζόταν μετά από αυτό τον Φεβρουάριο. Μας επέτρεψε επίσης να επεκταθούμε μέχρι το καλοκαίρι, να μας δώσει καλύτερο προγραμματισμό, το οποίο είναι καλό γα εμάς.’

Με τις ημερομηνίες πρεμιέρας για τις υπόλοιπες σειρές του CW, o Pedowitz ένιωσε την ανάγκη να διαβεβαιώσει τους fan για το ‘Supergirl’, λέγοντας:

‘Οι fans του Supergirl δεν θα πρέπει να ανησυχούν για κανένα λόγο. Πιστεύουμε στη σειρά, στην πρωταγωνίστρια Melissa Benoist και στην κατεύθυνση που έχει πάρει’.

Άγνωστο παραμένει αν αυτή η δήλωση σημαίνει ότι το ‘Supergirl’ ανανεώθηκε για 4η σεζόν. Να υπενθυμίσουμε ότι το ‘Arrow’ βρίσκεται στην 6η σεζόν, το ‘The Flash’ στην 4η και τα ‘Supergirl’ και ‘Legends of Tomorrow’ στην 3η σεζόν, ενώ το ‘Black Lightning’ στην 1η.

Το ‘Supergirl’ θα επιστρέψει στις 15 Ιανουαρίου.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.