Οι λάτρεις του δημοφιλούς νομικού δράματος ‘Suits’ έλαβαν κάποια γλυκόπικρα νέα σχετικά με την αγαπημένη τους σειρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των USA Network και Universal Cable Productions η σειρά θα επιστρέψει μεν για την όγδοη σεζόν της χωρίς όμως τους ηθοποιούς Patrick J. Adams και Meghan Markle.

Αν και το ενδεχόμενο αυτό είχε αναφερθεί στο παρελθόν επιβεβαιώνεται μέσα από τα Screenrant και USA Network. Επιπρόσθετα μαθαίνουμε ότι στην όγδοη σεζόν παρά τις απώλειες θα επιστρέψει ο εκτελεστικός παραγωγός και δημιουργός της σειράς Aaron Korsh, παρέα με τους Gabriel Macht, Sarah Rafferty, Rick Hoffman και Dule Hill.

Όπως δήλωσε ο Chris McCumber, πρόεδρος των δικτύων ψυχαγωγίας της NBC Universal Cable Entertainment: ‘Μετά από εφτά σεζόν το ‘Suits’ παραμένει μια από τις πλέον δημοφιλείς και αγαπητές σειρές. Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι για την όγδοη σεζόν, σε όλους στις Η.Π.Α. θα λείψουν οι Patrick και Meghan. Είμαστε ευγνώμονες για το ταλέντο και την δέσμευση που έφερναν διαρκώς στη σειρά. Τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο’.

Η σειρά βρίσκεται επί του παρόντος σε προσωρινή παύση και αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 28 Μαρτίου 2018 προετοιμάζοντας σταδιακά το κλείσιμο της στις 25 Απριλίου 2018. Προς το παρόν το κοινό βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά την αναγνώριση των συναισθημάτων της Donna για τον Harvey. Καθώς η σχέση τους γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, οι εξελίξεις στην εταιρεία τους τρέχουν και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη.

Δεδομένου του ότι από το αρχικό cast έξι μελών έχουν πλέον απομείνει τρία, το ενδιαφέρον κεντρίζει το κατά πόσο η σειρά θα καταφέρει να εξισορροπήσει την απουσία των χαρακτήρων με ενδιαφέρουσες εξελίξεις και νέες παρουσίες.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.