Ο τρίτος κύκλος του ‘Stranger Things’ θα ακολουθήσει μια πολύ διαφορετική πορεία σε σχέση με τους δύο προηγούμενους σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Noah Schnapp.

Μιλώντας με το THR, ο νεαρός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Will Byers εξηγεί ότι η τρίτη σεζόν θα έχει μια μοναδική ατμόσφαιρα και θα διαδραματίζεται στο καλοκαίρι του 1985.

Όπως εξηγεί ο Schnapp, ‘Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά αυτήν τη σεζόν, επειδή είναι το καλοκαίρι και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε μια διαφορετική πλευρά από όλους τους χαρακτήρες’.

Ο ηθοποιός μας προϊδέασε επίσης ότι η νέα φάση στην ιστορία της σειράς θα συνδυάζει τα πιο σκοτεινά σημεία της δεύτερης σεζόν με τον ελαφρύτερο, πιο ανέμελο τόνο της πρώτης. Επιπρόσθετα ο Schnapp επιβεβαίωσε ότι η μικρότερη αδερφή του Lucas, Erica, την οποία ενσαρκώνει η Priah Ferguson, θα έχει μεγαλύτερο ρόλο με τη δική της ξεχωριστή ιστορία, έχοντας στο ενδιάμεσο αναβαθμιστεί σε τακτικό χαρακτήρα της σειράς.

Η ιστορία θα διαδραματιστεί ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του δεύτερου κύκλου και θα έχει λιγότερα επεισόδια. Η παραγωγή της ξεκίνησε τον Απρίλιο που μας πέρασε. Παρ’όλα αυτά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια πληροφόρηση αναφορικά με το πότε θα προβληθεί.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.