Οι Starz και Lionsgate αναπτύσσουν τηλεοπτική σειρά ‘John Wick’ με τίτλο ‘The Continental’. Το Starz έκανε την ανακοίνωση στη συνέντευξη τύπου Television Critics Association.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του John Wick και θα λαμβάνει χώρα σε μια διαφορετική έκδοση του Los Angeles, με την ιστορία να επικεντρώνεται στις εσωτερικές δουλειές του Continental Hotel. Το Starz υπόσχεται ότι η σειρά θα διατηρήσει τον ίδιο γρήγορο ρυθμό δράσης και το κρύο χιούμορ των άλλων δύο ταινιών ‘John Wick’.

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου TCA, ο διευθυντής του Starz, Chris Albrecht είπε ότι ‘η σειρά και οι ταινίες θα συνυπάρχουν η μία δίπλα στην άλλη’ και σημείωσε ότι ‘είναι αβέβαιος ο πόλος του Keanu. Η σειρά δεν έχει δημιουργηθεί για να τον έχει σαν πρωταγωνιστή αλλα είμαστε ενθουσιασμένοι γι’αυτό’.

Ο Carmi Zlotnik, πρόεδρος προγραμματισμού για το Starz είπε επίσης ότι, ‘Θα τον δείτε σε κάποιο σημείο της σειράς. Ακόμα γίνονται συζητήσεις επί του θέματος’.

Ο Chris Collins (‘The Wire’, ‘The Man in the High Castle’, ‘Sons of Anarchy’) θα είναι ο showrunner και ο σεναριογράφος της σειράς, με το πιλοτικό επεισόδιο θα σκηνοθετείται από τον Chad Stahelski, ο οποίος σκηνοθέτησε τα ‘John Wick’ και ‘John Wick: Chapter 2’.

Οι Stahelski και Collins θα είναι και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Keanu Reeves, David Leitch (σκηνοθέτη των ‘John Wick’ και ‘Deadpool 2’), Derek Kolstad και Basil Iwanyk.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.