Για δεύτερη σεζόν θα επιστρέψει η τελευταία προσθήκη στο franchise του Star Trek, η σειρά ‘Star Trek: Discovery’, στο CBS All Access.

‘Σε μόλις έξι επεισόδια, το Star Trek: Discovery έχει οδηγήσει στην αύξηση του αριθμού των συνδρομητών’ και έχει κερδίσει ‘κριτική αναγνώριση και το τεράστιο ενδιαφέρον των fans παγκοσμίως’, δήλωσε ο Marc DeBevoise, πρόεδρος του CBS Interactive. ‘Αυτή η σειρά έχει μια αξιόλογη δημιουργική ομάδα και cast που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνεχίσουν την κληρονομιά που έχει αφήσει το Star Trek’.

Οι showrunners της σειράς Aaron Harberts και Gretchen J. Berg έχουν βάλει ήδη την υπογραφή τους για να συμμετέχουν στην παραγωγή του δεύτερου κύκλου. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει δοθεί κάποιος αριθμός επεισοδίων ή πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου.

Η πρεμιέρα της σειράς στο CBS All Access έσπασε ρεκόρ σε εγγραφές χρηστών μιας μέρας, εγγραφές οι οποίες ξεπέρασαν το προηγούμενο που κατείχαν τα Grammy Awards του 2017. Μόνο το πρώτο επεισόδιο κατάφερε και χτύπησε συνολικά 9,6 εκατομμύρια θεατές.

Το ‘Star Trek: Discovery’ έρχεται από τον Alex Kurtzman, σεναριογράφο και παραγωγό των πρόσφατων ταινιών ‘Star Trek’ και ‘Star Trek Into Darkness’. Η ιστορία τοποθετείται 10 χρόνια πριν την αρχική σειρά ‘Star Trek’ του 1966 με τους Captain Kirk και Spock, και θα ακολουθεί τις περιπέτειες των U.S.S. Shenzou και U.S.S. Discovery κατά τη διάρκεια μιας περιόδου όπου οι 24 φατριές Klingon ενώνονται υπό τον T’Kuvma και οδηγούνται σε ένα Ψυχρό Πόλεμο με την Ηνωμένη Ομοσπονδία Πλανητών.

To cast πλαισιώνουν οι Sonequa Martin-Green, Jason Isaacs, Doug Jones, Shazad Latif, Mary Wiseman, Anthony Rapp, Michelle Yeoh και James Frain με τον Rainn Wilson να κάνει guest εμφάνιση. Εκτελεστικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν οι Alex Kurtzman, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts, Heather Kadin και Akiva Goldsman, με showrunner τους J. Berg και Harberts.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.