Κέρδισε Δωρεάν Εισητήρια για Cinema... Κατέβασε την εφαρμογή από το Google Play Store και ξεκίνα να παίζεις...

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ STAR TREK 4

To ‘Star Trek 4’ λέγεται πως θα σκηνοθετηθεί από γυναίκα.

Σύμφωνα με το Variety, η S.J. Clarkson θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την 4η ταινία του franchise. Άγνωστα στοιχεία παραμένουν η πλοκή της ταινίας και η ημερομηνία πρεμιέρας. Πρόσφατες αναφορές, ωστόσο, θέλουν την ταινία που θα σκηνοθετηθεί να είναι αυτή όπου ο James T. Kirk (Chris Pine) συναντά τον εδώ και πολύ καιρό νεκρό πατέρα του, George Kirk (Chris Hemsworth).

Η Paramoynt έχει ανακοινώσει την ταινία από το 2016 με τους J.D. Payne και Patrick McKay να γράφουν το σενάριο. Η Clarkson είναι γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές της δουλειές στα ‘Dexter’, ‘Orange is the New Black’, ‘Jessica Jones’ και ‘Marvel’s The Defenders’, αλλά και μέσα από την κινηματογραφική της ταινία, ‘Toast’.

Ο Διευθυντής της Paramount, Jim Gianopulos, επιβεβαίωσε στο CinemaCon ότι το στούντιο αναπτύσσει δύο ταινίες ‘Star Trek’. Η μία είναι σίγουρα το ‘Star Trek 4’. Το άλλο project μάλλον είναι αυτό του Quentin Tarantino, το οποίο αυτή τη στιγμή γράφει ο Mark L. Smith, γνωστός μέσα από το ‘The Revenant’ και το οποίο είναι ακόμα αμφίβολο. Η Paramount δεν μας έχει πει και επίσημα ποια ταινία πρόκειται να δούμε.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών, Karl Urban είχε δηλώσει ότι το ‘Star Trek 4’ θα ξεκιν’ησει τον επ’ομενο χρόνο, ενώ η Paramount επιβεβαίωσε ότι έχουν γραφτεί τρία σενάρια για το ‘Star Trek 4’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.