Αφού είχε απλά αναφέρει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο σταρ του ‘Avengers: Infinity War’, Chris Pratt, έδωσε μία πιο σαφή ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’.

Μιλώντας στο MTV, ο Pratt, που υποδύεται τον Star-Lord, επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα για την 3η ταινία ‘Guardians of the Galaxy’ θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019.

‘Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για το ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ τον Ιανουάριο, όποτε δεν ξέρω ακόμα, χρονικά, πως θα συνδυαστεί με το ‘Avengers 4′. Ελπίζω να μην είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε αλλά δεν είμαι και σίγουρος’, είπε ο Pratt όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει ο χαρακτήρας του μεταξύ του ‘Infinity War’ και του ‘Avengers 4’.

Θέλοντας να παραμείνουμε στο spoiler-free πνεύμα, όσοι έχουν δει το ‘Infinity War’ θα ξέρουν την κατάσταση του Star-Lord και για τις επόμενες ταινίες.

Νωρίτερα τον προηγούμενο μήνα, ο Chris Pratt αποκάλυψε μέσω instagram ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019, αλλά πλέον ξέρουμε ακριβώς τον μήνα που θα ξεκινήσουν.

Ο James Gunn θα επιστρέψει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης της 3ης ταινίας των ‘Guardians of the Galaxy’, η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.