Μετά την πρεμιέρα του ‘Avengers 4’ στις 3 Μαΐου 2019, τα Marvel Studios έχουν προγραμματήσει να κυκλοφορήσουν δύο μήνες αργότερα το sequel του ‘Spider-Man: Homecoming’, το οποίο μας υπόσχεται την επιστροφή του ήρωα στην ‘κανονική ζωή’.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του, ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige είπε ότι ο Peter Parker είναι ένας καθημερινός άνθρωπος, κάτι το οποίο αρέσει και στους θεατές. ‘Είναι ένας από εμάς. Είναι, εντός εισαγωγικών, ένας κανονικός άνθρωπος, που ζει μια κανονική ζωή, σε ένα κανονικό περιβάλλον, και ο οποίος πήρε αυτές τις δυνάμεις, και εκτέθηκε σε αυτά τα φανταστικά πράγματα’, εξήγησε ο Feige. ‘Και μας άρεσε που τα γεγονότα του ‘Civil War’, τα οποία αν και ήταν δραματικά και έντονα και πολιτικά περίπλοκα, μας άρεσε πώς τα αντιμετώπισε ο Peter στο ‘Spider-Man: Homecoming’. Πώς τα αντιμετώπισε ο Peter, και μετά προσπάθησε να επιστρέψει στην καθημερινότητα’.

Με την ίδια λογική, μετά το ‘Avengers 4’, ο Peter θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη ζωή του ως μαθητής για το sequel, αλλά δεν θα παραμείνει στην Νέα Υόρκη. Με βάση μια συνέντευξη του Feige στο io9, ο αγαπημένος μας σούπερ ήρωας, θα βρεθεί σε πολλά μέρη του κόσμου. ‘Γυρίζουμε πολλές ταινίες στο Λονδίνο, αλλά υπάρχει και άλλος λόγος που θα κάνουμε γυρίσματα εκεί, και ναι είναι ο Spidey, φυσικά, ο οποίος θα περάσει λίγο καιρό στην Νέα Υόρκη αλλά και σε κάποια άλλα μέρη του κόσμου’, εξήγησε. ‘Έχει πλάκα να το βλέπεις, γιατί αντιπροσωπεύει, όλο τον κόσμο, καθώς προσπαθεί να συνεχίσει’, συνέχισε ο Feige. ‘Και το κάνεις με έναν τρόπο μοναδικό και διαφορετικό από, κατά κύριο λόγο, τις δύο ταινίες ‘Avengers’ που θα δει ο κόσμος’.

Και ενώ ο Feige δεν αποκάλυψε πληροφορίες για την υπόθεση του sequel, μας είπε για τον αντίκτυπο που θα έχουν τα ‘Infinity War’ και ‘Avengers 4’ στην ταινία, που θα είναι και η εισαγωγή της Phase 4 του MCU. ‘Η διαδικασία που από το ‘Civil War’ έπρεπε να πάει στο Leipzig Airport και μετά πίσω στο σχολείο, φάνηκε στο ‘Homecoming’, έτσι τα γεγονότα των δύο ταινιών ‘Avengers’ που έρχονται πριν το sequel θα φανούν, πιθανότατα περισσότερο, στην επόμενη ταινία’, είπε.

Το άτιτλο ακόμα sequel έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε το ‘Spider-Man: Homecoming, θα γράψουν οι Chris McKenna και Erik Sommers και θα πρωταγωνιστεί ο Tom Holland. Είναι προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους στις 5 Ιουλίου 2019 (ΗΠΑ).

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.