Ο Barry Allen και η γυναίκα του, Iris West-Allen, μπορεί να αποκαλούνται και οι δύο ως ‘The Flash’, αλλά σε ένα επικείμενο επεισόδιο της σειράς, η Iris θα είναι αυτή που θα βάλει στολή και θα πιάνει κακούς, όταν ένας μεταλλαγμένος μεταφέρει την ταχύτητα του Barry στο άλλο του μισό.

Στο 16ο επεισόδιο της 4ης σεζόν, με τον τίτλο ‘Run, Iris, Run’, η Iris (Candice Patton) θα πρέπει να βάλει στολή και να αντιμετωπίσει τον Melting Pot (guest star ο Leonardo Nam) που έχει την ικανότητα να μεταφέρει το DNA κάποιου σε κάποιον άλλον, ενώ ο Barry (Grant Gustin) αναγκάζεται να μείνει πίσω και να κάνει τον αρχηγό της ομάδας από την ασφάλεια των STAR Labs — μια αλλαγή ρόλων που μαντεύουμε δεν θα αποδεχτεί με μεγάλη χαρά.

Το CW, το κανάλι που προβάλλεται η σειρά, δημοσίευσε μια πρώτη φωτογραφία της Iris στο καινούργιο της κοστούμι.

Και μπορεί να έχουμε ήδη γνωρίσει την Dawn ή την Jenni στην 4η σεζόν, η Jessica Parker Kennedy, η οποία έχει κάνει ήδη δύο εμφανίσεις ως μια μυστηριώδη γυναίκα που ενδιαφέρεται πολύ για την σχέση του Barry και της Iris. Πρώτα εμφανίστηκε ως σερβιτόρα στον γάμο τους και αργότερα έκανε μια μικρή εμφάνιση στο Jitters στο επεισόδιο ‘The Elongated Knight Rises.’

Θα μπορέσει η Iris με την βοήθεια της Speed Force να βοηθήσει στην αποκάλυψη της ταυτότητας του χαρακτήρα της Kennedy; Και αν η Dawn ή η Jenni εμφανιστούν στην 4η σεζόν, αυτό σημαίνει ότι το ‘The Flash’ θα μεταφερθεί στο μέλλον σύντομα, μιας και οι δύο χαρακτήρες έχουν σχέση με την Legion of Super-Heroes, που έχουμε συναντήσει ήδη στο ‘Supergirl’. Αν ισχύει, η σειρά θα μπορούσε να σκεφτεί να δώσει δυνάμεις στη Iris μόνιμα, μιας και η σειρά ήδη παλεύει με την συγγραφή άλλων ιστοριών εκτός της σχέσης της πρωταγωνίστριας με τον Barry, τον Joe και τον Wally.

Θα μάθουμε σύντομα, όταν το ‘The Flash’ επιστρέψει σαν αστραπή στις οθόνες μας με νέο επεισόδιο. Το ‘Run, Iris, Run’ θα προβληθεί στις 13 Μαρτίου (ΗΠΑ).

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.