Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος, όμως η τρίτη ταινία Sherlock Holmes βρίσκεται κι επισήμως στα σκαριά, με το στούντιο να στοχεύει σε μια εορταστική ημερομηνία για το 2020.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Robert Downey Jr. και ο Jude Law αναμένεται να επαναλάβουν τους ρόλους τους ως το διάσημο βρετανικό ντούο των Sherlock Holmes και Doctor Watson αντίστοιχα. Η Warner Bros. και η Village Roadshow Pictures ανακοίνωσαν πως σχεδιάζουν να κυκλοφορήσουν την επερχόμενη προσθήκη στις 25 Δεκεμβρίου του 2020.

Το THR επίσης αναφέρει τώρα πως το σενάριο θα υπογράψει ο Chris Brancato, αν και το στούντιο επιθυμούσε να φέρει πίσω τον Drew Pearce του ‘Iron Man 3’, ενώ το 2016 είχαμε μάθει πως ο James Coyne δούλευε πάνω σε σεναριακές αλλαγές.

Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, ο Guy Ritchie ήταν αυτός που την είχε αναλάβει στις δύο προηγούμενες ταινίες του 2009 (Sherlock Holmes) και του 2011 (A Game Of Shadows) κι ενώ προηγούμενες αναφορές τον ήθελαν να επιστρέφει για να πάρει και πάλι τα ηνία, τώρα το μέσο αναφέρει πως δεν υπάρχει προς το παρόν σκηνοθέτης που να έχει συνδεθεί με το project.

Σε παλαιότερες ειδήσεις, ο Robert Downey Jr. είχε πει πως τα γυρίσματα ενδεχομένως να ξεκινούσαν το 2016, ενώ η Warner Bros. πρόσθεσε σεναριογράγους από τα ‘Guardians of the Galaxy’ και ‘Rogue One: A Star Wars Story’, αλλά και μερικούς άλλους για το sequel, λίγους μήνες μετά.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.