Η επερχόμενη ταινία της Sony για τον Venom ετοιμάζεται να καλωσορίσει το πρώτο γένους θηλυκού μέλος του cast της. Ποιον ρόλο θα αναλάβει η Michelle Williams;

Μετά τη συνεργασία με τη Marvel για το Spider-Man: Homecoming, η Sony βρέθηκε στη δυνητικά πλεονεκτική θέση. Έτσι, με τη δημοτικότητα του Spider-Man, το στούντιο τρέχει να ετοιμάσει μία σειρά δικών του ταινιών, σχετικών με τον Άνθρωπο-Αράχνη.

Αυτές οι παραγωγές, αν και θα μπορούν να στέκονται ως αυτόνομες οντότητες, ανεπίσημα αναφέρονται συλλογικά ως μέρος του λεγόμενου Spiderverse που η Sony είχε σκοπό να δημιουργήσει εδώ και καιρό. Η πρώτη από αυτές δεν είναι άλλη από το Venom, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2018.

Η ταινία για το εμβληματικό Symbiote ανακοινώθηκε ήδη από τον περασμένο Μάρτιο εδώ και 5 μήνες γνωρίζουμε ότι σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy ως, Eddie Brock.

Στο πλευρό του Hardy,θα βρερεί ο ταλαντούχος Riz Ahmed, με τις φήμες να αναφέρουν ότι θα αναλάβει τον ρόλο του Cletus Kasady, του ανθρώπου που φιλοξενεί ένα ακόμα δημοφιλές Symbiote, τον Carnage, αλλά πριν ακόμα επιβεβαιωθεί οτιδήποτε σχετικό, μία ακόμα προσθήκη στο cast έρχεται να φουντώσει τις φήμες για τριάδα ξενιστών.

H Michelle Williams βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει στο Venom, σύμγωνα με το Variety.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ρόλος που πρόκειται να αναλάβει η ταλαντούχα ηθοποιός είναι εκείνος μίας γυναίκας δικηγόρου, η οποία πιθανά σχετίζεται ερωτικά με τον χαρακτήρα του Hardy.

Η περιγραφή του ρόλου στον οποίο φέρεται να πλησιάζει τώρα η ηθοποιός, ταιριάζει γάντι στον χαρακτήρα της Anne Weying, η οποία στα κόμικ της Marvel είναι δικηγόρος και πρώην γυναίκα του Eddie Brock. Οι φαν θα γνωρίζουν ότι η Anne αποτέλεσε, την πρώτη ενσάρκωση της ‘νύφης του Venom’, πιο γνωστής ως She-Venom.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.