Μπορεί η Warner Brosνα ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα ακόμα κινηματογραφικό σύμπαν με ήρωες της DC, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματά η δουλειά στο ήδη υπάρχον και ανανεωμένο DC.

Το Shazam είναι μια από τις αμέσως επόμενες ταινίες του DC οι οποίες θα ξεκινήσουν γυρίσματα, μιας και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για την άνοιξη του 2019, μετά από εκείνη του Aquaman που έρχεται τον Δεκέμβριο του 2018 και ο ηθοποιός ή μήπως να λέμε καλύτερα οι ηθοποιοί που θα αναλάβουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναζητούνται.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, David F. Sandberg, στα πλαίσια συνέντευξης στο Collider, φέρεται να επιβεβαίωσε αυτό που υποπτεύονταν οι περισσότεροι εδώ και καιρό οτι τον νέο ήρωα του DC θα τον υποδύονται δύο ηθοποίοι.

Πέραν των δύο ηθοποιών που θα υποδυθούν τις δύο «εκδοχές» του κεντρικού ήρωα, περιμένουμε να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε την πρόσφατη είδηση ότι τελικά ο Dwayne Johnson omg δεν θα εμφανιστεί σε αυτή την ταινία, μιας και το ντεμπούτο του Black Adam στο DC ίσως φυλάσσεται για κάτι ιδιαίτερο.

Η πρεμιέρα του Shazam είναι προγραμματισμένη στο παρόν στάδιο για τον Απρίλιο του 2019.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.