Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Jon Favreau, επιβεβαίωσε ότι η επερχόμενη live-action σειρά ‘Star Wars’ της Disney θα διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το ‘Star Wars: Return of the Jedi’ και θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες. Ο Favreau θα είναι σεναριογράφος κι εκτελεστικός παραγωγός.

O Favreau αποκάλυψε τα νέα μέσω συνέντευξης του με το Nerdist (μέσω comicbook.com) καθώς μιλούσε για την ταινία «Solo: A Star Wars Story», στην οποία δανείζει την φωνή του σε έναν εξωγήινο πιλότο με το όνομα Rio Durant.

Ο Favreau, που έχει σκηνοθετήσει προηγουμένως τα ‘Iron Man’, ‘Elf’, ‘The Jungle Book’, ανακοινώθηκε ότι θα κάνει τη σειρά τον Μάρτιο. Θα είναι διαθέσιμη μέσω της νέας υπηρεσίας streaming της Disney, και πιστεύεται ότι ίσως κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 μαζί με την υπηρεσία. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία ‘αναπτύσσει όχι μία, αλλά αρκετές σειρές Star Wars’ για την πλατφόρμα της Disney, σύμφωνα με τον CEO της Bob Iger.

H σειρά δεν έχει ακόμα όνομα. Εκτός αυτής, στην υπηρεσία ξέρουμε ότι θα βγει μια νέα live-action σειρά Marvel, μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο ‘Monsters, Inc’ και μια σειρά ‘High School Musical’.

Ο Favreau αυτή τη στιγμή δουλεύει στο επερχόμενο remake του ‘The Lion King’, με τους Donald Glover, Beyoncé και James Earl Jones.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.