Ο Tom Holland, ο τελευταίος άνθρωπος που υποδύθηκε τον Spider-Man, είναι αρκετά κακός στο να κρατάει μυστικά σχετικά με το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Από χτες το βράδυ, φαίνεται ότι η Marvel άρχισε να κλίνει προς το αστείο, αφού ο Holland αποκάλυψε καταλάθος το όνομα του sequel του ‘Spider-Man: Homecoming’ ‘Spider-Man: Far From Home’.

Σε μια δημοσίευσή του στο Instagram από το Ace Seattle Comic-Con, ο Tom απολογήθηκε στους fans του ότι δεν θα υπάρχουν πραγματικές αποκαλύψεις σχετικά με την δεύτερη ταινία Spider-Man, αλλά ανέφερε ότι μόλις πήρε το νέο σενάριο στα χέρια του και ότι θα είναι φανταστικό. Ωστόσο, όταν ανέφερε το σενάριο, κράτησε ένα iPad με μια εικόνα που αποκαλύπτει τον ‘Spider-Man: Far From Home’ τίτλο.

Εκτός του ότι γνωρίζουμε τον τίτλο της ταινίας, γνωρίζουμε και ότι ο Jake Gyllenhaal θα ενσαρκώσει τον Mysterio. Ο Γύπας του Michael Keaton φαίνεται να επιστρέφει, επίσης.

Ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, επιβεβαίωσε, επίσης, ότι το ‘Spider-Man: Far From Home’ θα διαδραματιστεί σε όλη την υφήλιο και θα είναι η έναρξη της 4ης φάσης του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Το ‘Spider-Man: Far From Home’ θα βγει στις αίθουσες δύο μήνες μετά την πρεμιέρα του 4ου φιλμ των Avengers και θα δούμε τον Spider-Man να επιστρέφει στην απλή ζωή, μετά τα καταστροφικά γεγονότα του ‘Avengers 4’.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.