Η τέταρτη ταινία της σειράς ταινιών ‘Rush Hour’ έχει επιβεβαιωθεί, ποιος θα τη σκηνοθετήσει όμως;

Σύμφωνα και με το THR, ο σκηνοθέτης των τριών πρώτων ‘Rush Hour’ Brett Ratner υποστηρίζει πως θα αναλάβει και πάλι το σκηνοθετικό πηδάλιο. Αντίθετα είναι τα σχόλια των παραγωγών της ταινίας, οι οποίοι φαίνονται κάθετα αρνητικοί σε οποιαδήποτε πιθανότητα συνεργασίας με τον Ratner.

Η απόφαση τους έρχεται μετά από πρόσφατες κατηγορίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση τους από τον σκηνοθέτη. Για τον ίδιο λόγο, ο Ratner εκδιώχθηκε και από την ομάδα παραγωγής του ‘Wonder Woman 2’.

Όπως αναφέρει και το σχετικό δημοσίευμα του THR, πηγές από το studio δήλωσαν ότι το να δουλέψουν μαζί του για αυτή την ταινία ή για οποιαδήποτε άλλη θα ήταν αποστολή αυτοκτονίας.

Ο ίδιος ο Ratner προσπαθεί να υποβάλει την παρουσία του στο ‘Rush Hour 4’.  ‘Ο Brett τριγυρίζει στη πόλη και λέει στον κόσμο ότι θα σκηνοθετήσει το ‘Rush Hour’ επειδή αυτή είναι η μόνη του ευκαιρία για να επιστρέψει’, ανέφερε ένα πρόσωπο από την υψηλή ιεραρχία της παραγωγής στο THR. ‘Προσπαθεί να κάνει να φανεί πιστευτό το ότι μπορεί να προσληφθεί’.

Ο Arthur Sarkissian, παραγωγός των ‘Rush Hour’ ταινιών, είπε στο THR σχετικά με τον Ratner πως ‘δεν είναι συνδεδεμένος’ με την ταινία.

‘Με ενδιαφέρει μόνο να κάνω την καλύτερη δυνατή ταινία’, συμπλήρωσε ο Sarkissian.

Μπορεί πολλά εμπόδια να μπαίνουν στον δρόμο των ‘Rush Hour’, οι Chris Tucker και Jackie Chan, όμως, δηλώνουν έτοιμοι. Με αυτούς τους δύο γκαφατζήδες πρωταγωνιστές, μπορούμε να είμαστε σίγουροι μόνο για το επερχόμενο ανεξάντλητο γέλιο.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.