Όσοι περιμένετε με αγωνιωδώς την 4η σεζόν του ‘Rick & Morty’, σας έχω κακά νέα. Η σειρά θα αργήσει κι άλλο.

Σύμφωνα με έναν από τους σεναριογράφους της σειράς, τον Ryan Ridley, η επιστροφή στον κόσμο των Squanchy και Mr. Poopybutthole θα συμβεί κάποια στιγμή το 2019. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

Έχω σοκαριστεί που παίρνει τόσο καιρό – τελειώσαμε το σενάριο της 3η σεζόν τον Νοέμβριο πέρυσι και είμαστε στην ίδια κατάσταση 11 μήνες μετά. Ξέρω πόσο καιρό θέλει η σειρά για να γραφτεί, πόσο μάλλον να ζωγραφιστεί, οπότε θα με εξέπληττε αν η 4η σεζόν έβγαινε νωρίτερα του 2019 – στο τέλος του 2019′.

Η σειρά έχει δημιουργηθεί από τους Justin Roiland και Dan Harmon. Το ‘Rick & Morty’ διηγείται τις περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας του επιστήμονα Rick Sanchez και του εγγονού του Morty Smith.

Αν και κάπως απογοητευτικά τα νέα, δεν τα λες και σοκαριστικά, καθώς το κενό μεταξύ της 2ης και 3ης σεζόν ήταν κοντά στα δύο χρόνια. Το ίδιο πιστεύει και ο Ridley που, εκφράζοντας τη γνώμη του, είπε:

‘Παίρνουν τον χρόνο τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι τους – ο Dan Harmon, ο Justin Roiland, και η Adult Swim – δεν κάνουν τη σειρά πιο γρήγορα. Δεν το καταλαβαίνω. Δεν βγάζει νόημα. Σίγουρα, θα έχουν τους λόγους τους’.

Η Adult Swim, το κανάλι που προβάλλεται η σειρά, είναι γνωστό για την ελαστικότητά του, οπότε όσοι fans περιμένατε το «Rick & Morty» σύντομα αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένετε περισσότερο. Η 3η σεζόν της σειράς μόλις τελείωσε και ήταν η πιο πετυχημένη μέχρι στιγμής με απίστευτα νούμερα τηλεθέασης λαι πολλά θετικά review. Tα McDonald’s επανέφεραν την αγαπημένη Szechuan Sauce προς τιμήν της σειράς για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η 4η σεζόν του ‘Rick & Morty’ δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.