Αποκαλύφθηκε μία νέα αφίσα για την ταινία «Pacific Rim: Uprising» με τον Jake Pentecost του John Boyega να φιγουράρει.

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε μία αφίσα εν όψει του πολυαναμενόμενου panel της ταινίας στο New York Comic Con την επόμενη βδομάδα. Το επίκεντρο της αφίσας είναι ο Jake Pentecost (John Boyega) ο γιος του Stacker Pentecost (Idris Elba) από την πρώτη ταινία.

Πίσω από τον χαρακτήρα του John Boyega φιγουράρει ένα Gypsy Avenger, αναβαθμισμένη εκδοχή του Gypsy Danger, το οποίο πιλόταρε ο Raeligh Beckett (Charlie Hunnam) στο ‘Pacific Rim’, o οποίος στη νέα ταινία δεν θα εμγανιστεί λόγω πολυάσχολου προγράμματος.

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας που λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά την πρώτη ταινία, θα είναι ο επικεφαλής του πρώτου κύκλου του ‘Daredevil’, Steven S. DeKnight με τον σκηνοθέτη του ‘Pacific Rim’, Guillermo del Toro να έχει ρόλο παραγωγού. Το σενάριο έγραψε ο συν-συγγραφέας του ‘Jurassic World’, Derek Connolly.

Το υπόλοιπο cast πλαισιώνουν οι νέοι Scott Eastwood, Jing Tian και Cailee Spaeny, με τους Charlie Day και Burn Gorman να επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Dr Newt Geiszler και Dr Hermann Gottlieb.

Το ‘Pacifim Rim: Uprising’ θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφίκες αίθουσες στις 23 Μαρτίου 2018.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.