Το ‘Once Upon a Time’ θα τελειώσει μετά την 7η σεζόν.

Το Variety δημοσιεύει ότι η σειρά του ABC δεν θα επιστρέψει για 8η σεζόν, με το κανάλι να αποφασίζει να τελειώσει την σειρά. Το ‘Once Upon a Time’ έχασε μεγάλο μέρος του κύριου cast του μετά την 6η σεζόν, με την 7η θα θεωρείται reboot. Ωστόσο, μετά την αλλαγή στο πρόγραμμα, η σειρά υποφέρει από χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η πρόεδρος του ABC, Channing Dungey είπε στη δήλωσή της στο Variety:

‘Όταν πρωτοακούσαμε για την παρουσία του Adam και του Eddy στο ‘Once Upon a Time’ ξέραμε ότι η σειρά θα γινόταν πολύ ιδιαίτερη. Για επτά χρόνια, μας μάγεψαν με την δημιουργικότητά και το πάθος τους ενώ ξαναφαντάζονταν κάποια από τα πιο αγαπημένα παραμύθια της Disney, δημιουργώντας μια αδιαμφισβήτητη παγκόσμια επιτυχία. Το να πούμε αντίο είναι γλυκόπικρο, αλλά το «Once Upon a Time» θα είναι για πάντα μέλος της κληρονομιάς του ABC, και ανυπομονούμε για τους fan να δουν το επικό φινάλε’.

Το δεύτερο μισό της 7ης σεζόν θα επιστρέψει στις 2 Μαρτίου, και το φινάλε θα προβληθεί τον Μάιο. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς Eddy Kitsis και Adam Horowitz είναι απογοητευμένοι από την απόφαση, αλλά ευγνώμονες που η σειρά έτρεξε τόσο καιρό και για την υποστήριξη των fan, σύμφωνα πάντα με το Variety.

Δημήτρης Μπαλκούρας

Πηγη ign greece

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.