Οι ευχές των φαν εισακούστηκαν και ένα spinoff αφιερωμένο στον Obi-Wan Kenobi βάζει πλώρη για να έρθει στους κινηματογράφους, στα πλαίσια της νέας σειράς ταινιών Star Wars, η οποία ξεκίνησε με το Rogue One και συνεχίζεται με το Han Solo.

H Disney και η Lucasfilm αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στα σχέδια τους τον Obi-Wan και ήδη η παραγωγική διαδικασία για μια ταινία για τον αγαπημένο Jedi έχει ξεκινήσει.

Ο σκηνοθέτης Stephen Daldry, ο οποίος είναι υπεύθυνος για εξαιρετικές ταινίες, όπως τα The Hours, The Reader και Billy Elliot, βρίσκεται στα αρχικά στάδια των διαπραγματεύσεων για να αναλάβει τα ηνία και την ευθύνη του πρότζεκτ.

Προς το παρόν ένα σκετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν υπάρχει σενάριο για την ταινία, καθώς και ότι αν ο Daldry καταλήξει σε συμφωνία για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, θα αναλάβει παράλληλα καθήκοντα επιβλέποντα της ανάπτυξης του όλου πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένου και του σεναρίου, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα της Lucasfilm.

Ο θρυλικός δάσκαλος απέκτησε πιο πολύ κινηματογραφικό χρόνο στην τριλογία, με τον Ewan McGregor όπου έφερε στη ζωή την πιο νεαρή εκδοχή του αγαπητού Jedi. Για πολλούς φαν η παρουσία του McGregor ήταν από τα πλέον φωτεινά σημεία αυτών των ταινιών, καθώς ο Σκοτσέζος ηθοποιός δικαίωσε τον μύθο τον Obi-Wan, δίνοντάς του και νέα πνοή.

Το μεγάλο ερώτημα σε όλους είναι αν θα επιστρέψει ο McGregor στον εμβληματικό ρόλο. Ο ίδιος ο ηθοποιός εχεί εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να επιστρέψει στα Star Wars εάν και εφόσον μία spinoff ταινία για τον Obi-Wan γίνει πραγματικότητα και μετά από αυτήν την είδηση, δεν βλέπουμε τον λόγο να μην είναι ο εκλεκτός της Lucasfilm.

 

Σχετικά άρθρα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.